Lokalt erhvervsnetværk skaber vækst hos Salling Palle- og Emballagehandel

Foto: TR Consult
ERHVERV:

I 2014 var der 4 ansatte hos Salling Palle- og Emballagehandel i Durup og man langede årligt ca. 100.000 paller over disken. Siden er forretningen vokset og beskæftiger i dag godt og vel 5 personer. Antallet af paller har for længst passeret de 110.000 årligt. Indehaver Lars Mortensen forklarer baggrunden for væksten:

’Siden vi kom med i erhvervsnetværket ’Vækst i Durup’ i efteråret 2014 er både vi og erhvervslivet i Durup blevet meget mere synlig. Faktisk har flere af vores nyere kunder været overraskede over, at der ligger en pallefabrik i Durup’.

For Lars Mortensen har medlemsskabet betydet, at hans virksomhed er blevet flot omtalt i flere af de lokale medier. Og det er noget, der bemærkes hos samarbejdspartnerne:

’Man hører nogle gange, at folk ikke rigtig læser aviser mere. Men jeg kan i hvert fald konstatere, at omtalen i de lokale medier læses af vores samarbejdspartnere: Hver gang vi har haft en historie i medierne, er der folk, der roser os for omtalen’.

Lars Mortensen forventer, at den kontrollerede vækst, han har oplevet det seneste halvandet år, kan fortsætte i de kommende år.

Baggrundsinfo
Salling Palle- og Emballagehandel blev overtaget af Lars Mortensen i 2004. Virksomheden fremstiller paller og emballage til en lang række forskellige kunder – meget af det bliver specialfremstillet på baggrund af ønsker og behov fra kunderne. De fleste kunder er faste samarbejdspartnere, som løbende har brug for paller og/eller emballage fra fabrikken i Durup.  

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk