Lokalt byggecenter går imod strømmen

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Gennem de seneste år har nogle byggemarkeder kæmpet for at klare sig i en presset og konkurrencepræget branche. Enkelte har måttet dreje nøglen om, andre har slået sig sammen for at ’overleve’. I modsætning til de kriseramte byggecentre, har det lokale byggecenter Hobby Huset Grundvad klaret sig godt takket være lokal opbakning.  

I Hobby Husets byggecenter i Grundvad kan afdelingsleder Kim Jakobsen nu kalde sig herre i eget hus. Hidtil har Hobby Husets afdeling i Grundvad haft til huse i lejede lokaler. Det er slut nu. Ikke fordi byggecenteret er flyttet, det er skam stadig at finde på den samme adresse på Grundvadvej 13 mellem Rødding og Balling.

For 4 år siden skrev Hobby Huset Grundvad under på en 5-årig lejekontrakt for butiks- og lagerfaciliteter på adressen. Men med knap 1 år tilbage af lejekontrakten, er det en glad afdelingsleder som oplyser, at de ved årsskiftet har købt lejemålet.

Kim Jakobsen fortæller: ’Det går godt i Grundvad og derfor har vi købt butikken. På 4 år har vi fordoblet omsætningen og medarbejderstaben er vokset fra 3 til 5 ansatte. En af grundene til at vi har realiseret sådan en flot vækst på så kort tid, er takket være den store, lokale opbakning, som vi har oplevet helt fra start.’

En af de større landsdækkende byggemarkedskæder, STARK, meldte først på året ud, at der bliver strammet op og lukket 10 af kædens butikker udenfor de større byer i løbet af i år. Det er derfor i høj grad en god nyhed for et lokalområde, når et lokalt byggecenter som Hobby Huset Grundvad på den måde kan gå imod strømmen af lukninger hos de større aktører i branchen.

I Grundvad har de en god fornemmelse for, hvad der skal til for at være et attraktivt valg for både private og erhvervskunder. Kim Jakobsen begynder: ’Vi har først og fremmest fokus på den gode service. Men vi har også valgt at have et bredt udvalg, så kunden sjældent går forgæves’. Han fortæller videre: ’Vi har ikke nødvendigvis mange stk. på lager af hele udvalget, men vi har det, folk skal bruge. På den måde kan vi holde nogle fair priser, samtidig med at vi kan tilbyde et stort sortiment af kvalitetsvarer.’

Afdelingslederen oplyser desuden, at der løbende i tiden fremover vil ske lidt ændringer i butikken i Grundvad. Med købet af ejendommen er der nu blevet mulighed for at lave nogle justeringer. Der vil ikke være tale om en decideret ombygning. Men der vil blive lavet en række optimeringer af indretningen og butikkens faciliteter til glæde for butikkens kunder og ansatte.

Baggrundsinformation om Hobby-Huset A/S:
Hobby-Huset A/S er et byggemarked og trælast til professionelle og private.

Hobby-Huset A/S er en familievirksomhed, som startede i 1957 som en smedeforretning i Nr. Søby. Med sine 3 byggecentre i Stoholm, Højslev og Grundvad servicerer Hobby-Huset A/S håndværkere, private og landmænd.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. november 2019, 09:00
En ny undersøgelse fra Arbejdstilsynet viser, at ca. en fjerdedel af landets 165.500 virksomheder med færre end 10 ansatte ikke har foretaget en arbejdspladsvurdering (APV).
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
19. november 2019, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn tirsdag aften kl. 19:00, sejlende under antiguansk flag.
19. november 2019, 11:00
Det er nu tid til at bestille handicapkørsel, hvis du skal rejse i forbindelse med julen og nytåret.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring