Lokal autogenbrug blev Årets Autogenbruger 2019

Lasse Haubo Korsgaard modtog prisen sammen med sin søster, Lise Korsgaard.
Foto: Salling Autogenbrug
Lasse Haubo Korsgaard modtog prisen sammen med sin søster, Lise Korsgaard.
ERHVERV:

Tirsdag aften løb Auto Awards 2019 af stablen, hvor der blev overrakt 24 priser i branchen, ind i mellem et væld af underholdningsindslag leveret af Wallmans og Martin Brygmann som konferencier.

Aftenens anden pris, Årets Autogenbrug, gik til Salling Autogenbrug, som fik overrakt den prestigefyldte statuette på scenen i Cirkusbygningen i København.

”Det er mig en stor glæde at få lov til at løfte sløret for Årets Autogenbrug. Man kan sige meget pænt om autogenbrugere. Man kan sige de er autobranchen grønne figenblad, man kan sige de vores bæredygtige alibi eller man kan være sådan helt rørstrømsk og sige, at hos autogenbrugeren slutter det hele og noget nyt begynder. Smukt ikke sandt?” sådan sagde Adam Pade, som er redaktør for fagbladet, AUTObranchen, inden han tirsdag aften skulle overrække prisen som Årets Autogenbruger ved Auto Awards 2019.

De nominerede i kategorien Autogenbruger var Schmiedmann Nordborg, Salling Autogenbrug, Gørløse Autoimport, Sjelle Autogenbrug og Hammershøj Autoophug.

Vinderen i kategorien ”Årets Autogenbruger” vurderes ud fra om de er miljøcertificeret, offentlig godkendt, levering af den rigtige del til den rigtig bil i den aftale kvalitet, håndtering af reklamationer, miljøprofil, om de tænker nyt og kan omstille sig. Juryen består af en lang række eksperter i branchen.

Det var en stolt og glad autogenbruger der modtog prisen:

”Tusind, tusind tak. Det betyder sindssygt meget for os. Tak til hele virksomheden og alle der har stemt. Bonderøven kommer og tager prisen som Årets Hugger. Vi fester til I lukker og slukker” sagde Lasse Haubo Korsgaard i sin takketale.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2020, 15:00
Hvem kunne ikke godt tænke sig at se ’gerningsstedet’ på Bette Jenses Hyw?
17. januar 2020, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn lørdag eftermiddag den 18. januar, sejlende under russisk flag.
17. januar 2020, 11:00
Lørdag den 1. februar kl. 10.00 - 16.00 er der Velværemesse på Skive Bibliotek. Alle er velkomne og der er gratis entré.
14. januar 2020, 11:00
Om kort tid bliver Thise Mejeris mælk tappet på en ny klimavenlig karton. De nye kartoner vil helt igennem være baseret på træmasse fra Skandinavien og sikrer en markant CO2 reduktion.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring