Lektiecafé for e-købmænd søger nye medlemmer

ERHVERV:

Når man har en web-shop – uanset om den er en del af en fysisk butik eller udelukkende er web-baseret - sidder man ofte alene med opdatering og mangler derfor ofte sparring, når siden skal optimeres.

For at skabe den nødvendige sparring, mødes en broget flok af Skiveegnens web-købmænd en gang om måneden til ”Lektiecafé”, hvor de sidder sammen og arbejder med hver deres shop – samtidig med, at de hjælper hinanden. En flok, der appellerer til, at flere e-købmænd melder sig under fanerne og bliver en del af netværket.

Lise Korsgaard er én af initiativtagerne til lektiecafeerne, hvor hun – ud over at arbejde med egen webshop - repræsenterer SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter og STEP1 i netværket.

–Vi er pt 12 i gruppen og har fået lektiecafeerne ind i en god gænge. Men vi vil rigtigt gerne have flere af vores web-kolleger med i netværket, så hvis du har en webshop og har lyst til at blive en del af et arbejdende netværk af ligesindede, var det måske noget for dig, lyder opfordringen til Skiveegnens e-købmænd.

Om lektiecafeerne fortæller Lise Korsgaard: -Vi starter kl. 17, hvor vi arbejder med vores egen shop og hjælper hinanden indenfor f.eks. SEO, Analytics, nyhedsbrev, brugertest og sparring indtil kl. 21, hvor vi siger tak for i aften. Nogle aftener har vi indlæg fra en ekspert eller tager et specifikt – ofte aktuelt - emne op, men de fleste lektiecafeer fungerer som en 4-timers intensiv workcamp, hvor vi har fokus på vores egen shop.

Lektiecafe for e-købmænd har en facebook gruppe, hvor deltagerne mellem møderne kan komme med forslag til emner og kan holde kontakt / komme i dialog med hinanden.

Lise Korsgaard opfordrer alle interesserede e-købmænd til at melde sig til lektiecafe-gruppen: –De kommende to møder afholdes den 16. marts og den 18. april. Så bare giv lyd. Der er plads til alle.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk