Lær at tegne - og få dit budskab ud over scenekanten

Foto: Gravisi
ERHVERV:

Moderne hjerneforskning viser, at ca. 70% af hjernens indtryk kommer fra synet og derfor giver det rigtig god mening at kombinere det talte ord med noget visuelt.

Tirsdag d. 5. september ’17 inviterer SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter egnens virksomheder til et heldagskursus i grafisk visualisering, hvor deltagerne får viden om at kommunikere grafisk og samtidig lærer praktiske tegneteknikker og tricks.

Dagens underviser, Jesper Oehlenschläger, Gravisi, fortæller: -De første hulemennesker tegnede deres budskaber! Antikkens folkeslag gjorde det! Selv nutidens børn gør det! Og det er ikke kun fordi det er sjovt! Grafisk visualisering skaber fælles mål, retning og ejerskab – samtidig med, at det tvinger os til at tænke på en anden måde, end vi er vant til. Og af nye tanker kommer nye muligheder! Vi opdager verden på en ny måde!

Grafisk visualisering øger kort sagt det talte ords gennemslagskraft og involverer flere af deltagernes sanser. Kursets målgruppe er alle, der skal skabe motivation, engagement og ejerskab hos andre og derfor har behov for at få deres budskab ud over ”scenekanten” i forsamlinger. Metoden kan også med succes bruges til grafiske referater som supplement til et indlæg på f.eks. konferencer og workshops.

-Efter kurset kan deltagerne formidle på en flipover, så det både kan læses og gør indtryk, lover Jesper Oehlenschläger, der uddyber: -Deltagerne lærer bl.a. at tegne håndtegn og symboler af blokbogstaver, at ramme centrale budskaber ind og at tegne personer i forskellige positioner og med forskellige ansigtsudtryk. Og sidst – men ikke mindst – lærer de at lave forskellige udgaver af proces-og projektplaner med udgangspunkt i overskuelige landskaber, vandskaber og rumskaber.

Skal dit budskab gøre en forskel

Vil du gerne være bedre til at kommunikere grafisk og til at få dit budskab ud over ”scenekanten”, så er SETs kursus i grafisk facilitering garanteret noget for dig. Læs mere om kurset på www.skiveet.dk. Deltagerne registreres efter først-til-mølle, så tilmeld dig gerne allerede i dag.

Fakta
Grafisk facilitering
Tirsdag d. 5. september 2017
kl. 09:00 til 15:00
SET, Østerbro 7, 7800 Skive

Underviser
Jesper Oehlenschläger
Gravisi
www.gravisi.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk