Kristian Skriver Byggeservice fremtidssikres

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Selvom tømrermester og indehaver Kristian Skriver bestemt ingen aktuelle planer har om snarlig pensionering, så arbejder han på at sikre virksomhedens fortsatte eksistens, den dag han vælger at gå på pension.  

’Jeg må erkende, at der kommer en dag, hvor selv jeg bliver nødt til at overveje pensionering’, begynder Kristian Skriver. 'Men det betyder jo ikke, at virksomheden skal lukke ned. Faktisk vil det glæde mig rigtig meget, hvis min arbejdsplads kan blive videreført, når jeg en gang ude i fremtiden stopper’. 

Han forklarer videre, at han allerede har fundet den person, som han mener, er den helt rigtige til at føre virksomheden videre, når det en gang bliver aktuelt. Det drejer sig om Jan Gaardsdal, som i dag er en del af medarbejderstaben og som stille og roligt og ganske gradvist bliver introduceret for kunderne og oplært i de finesser, som har gjort Kristian Skriver til en meget efterspurgt håndværker. Med Jan Gaardsdal kommer der også mere fokus på markedsføringen via de sociale medier, idet han er vant til at bruge eksempelvis Facebook og allerede fortæller om arbejdet på virksomhedens Facebook-profil.

Jan Gaardsdal selv er stolt over den tillid, der udvises fra Kristian Skrivers side og for den velvilje han oplever hos kunderne:

’Man kan tydeligt mærke, at Kristian Skriver Byggeservice er et velrenommeret firma, hvor kunderne har store forventninger til, hvad vi kan levere. Og det er et renomme, som jeg vil sætte en ære i at leve op til både nu og den dag Kristian overlader virksomheden til mig’, afslutter Jan Gaardsdal.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk