Købmandssønnen Ole Fly Plejdrup vender hjem

Foto: Ole Fly
ERHVERV:

I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.

Ole Fly Plejdrup er født og opvokset i Skive – og det er han stolt af. Skive er en dejlig by med gode, sunde værdier. Men den store verden lokkede, og i 1971 startede Ole på Aarhus Handelshøjskole. Sidenhen er det blevet til en god portion erfaring som indehaver af adskillige reklamebureauer, hvor han har samarbejdet med store danske virksomheder som Vestas, Mærsk, Grundfos, Danfoss, Stark, home m.fl., og nu er han klar med en ny afdeling i Skive.

”Jeg er privilegeret med et kreativt team, der i tæt samarbejde med vores kunder udarbejder unikke løsninger, som skaber værdifulde resultater. Med hovedkontor i Aarhus bliver vores kreativitet inspireret af storbyens pulserende liv. En inspiration vi gerne vil blande med Skives stolte traditioner,” siger Ole Fly Plejdrup, indehaver af Ole Fly Reklamebureau.

Skiveafdelingen styres af Daniel Hübertz, der som kontaktchef og art director har den primære kontakt til kunden. Daniel har sin erfaring fra bureauverdenen og nogle af Danmarks største designvirksomheder. Med fokus på branding, strategi, dansk design og online markedsføring spænder hans viden bredt.

Ole og hans team kan hjælpe med stort set alt indenfor markedsføring og pr; en ny grafisk identitet, branding, strategi, webdesign, online markedsføring, almindelige tryksager, storformat m.m.

”Det syder og bobler i Skive. Der er gang i innovationen, udviklingen og iværksættere skyder frem. Det er vigtigt, at vi i Skive gør os umage for at gå forrest i udviklingen af vores område, så vi vinder kampen om de unge tilflyttere over nabobyerne Thisted, Viborg, Holstebro og Aars. Vi skal vise omverdenen, at der er gang i byen – Skive skal markeres på landkortet,” siger Ole Fly Plejdrup.

Ole er barnefødt i Skive og har mange følelser for byen og hele egnen. Han kender de mange fantastiske steder i Salling og med sin ungdom i 60’erne har han stadig stor kærlighed til egnen.

”Den stadig tætte tilknytning til Skive og hele Sallingegnen gør, at jeg stortrives i området – og nu håber jeg, at jeg kan bidrage og give lidt tilbage. Det giver mig en stor energi at få lov til at være en del af de spændende tiltag, Skive Kommune har gang i. Det glæder jeg mig meget til,” siger Ole Fly Plejdrup.

Købmandssønnen er i den grad vendt tilbage, og Ole Fly og hans team er trygt landet på Østerbro 7, hvor de første kunder allerede har nydt godt af bureauets unikke løsninger. Ring gerne til Ole eller Daniel på 61 69 23 22 – de er klar til en snak om din markedsføring.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
21. maj 2019, 09:00
Sommerhumøret blev kickstartet ved Rasmus Seebachs første store familiekoncert, som lørdag bragede løs i Mølleparken i Aalborg.
21. maj 2019, 11:00
Efter nogle svære år med blodrøde tal på bundlinjen kan den lokale arbejdsmiljørådgiver, Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest glæde sig over sorte tal for 3. år i træk.
20. maj 2019, 09:00
Energiselskabet Eniig, Skive Kommune og Spar Vest Fonden vil træde ind i ejerkredsen omkring GreenLab Skive A/S.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring