Klæbehjerne eller CRM system

ERHVERV:

Du har måske undret dig over, at damen fra banken kan huske, at din søn går til fodbold og din datter klarer sig rigtig godt i matematik? Det er ikke nødvendigvis klæbehjerne, men skyldes mere sandsynligt, at banken bruger et CRM system.

For at udbrede kendskabet til CRM (Customer Relationship Management), som kan oversættes til kunderelationsstyring, inviterer SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter til et kort infomøde om tirsdag, den 9. maj.

- På mødet vil Concare CRM og Bisnode (tidl. NN Markedsdata) fortælle, hvordan både store og små virksomheder kan få større tal på bundlinjen via CRM, fortæller eventkoordinator Lise Korsgaard fra SET, der uddyber: - Hør om fordelene – få gode råd,  tips & tricks og få svar på dine spørgsmål om CRM systemer.

Lise Korsgaard opfordrer Skiveegnens virksomheder - store som små – til at deltage i mødet:
- Hvis du ikke kender til brugen af CRM systemer, så sæt en time af – og bliv klogere på, hvordan CRM kan være med til at skabe bedre relationer, fordi du får overblik over kunder og samarbejdspartnere. Og  bedre relationer fremme mersalget - og mange andre ting, som ikke kun gavner dig, men også dine kunder og samarbejdspartnere.

Det er gratis at deltage i fyraftensmødet, men tilmelding er nødvendig på www.skiveet.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk