Karen-Marie Lillelund: Humorens største fjende er automatikken

Foto: SET
ERHVERV:

Humor er en eftertragtet egenskab. Også i arbejdslivet. Og der er ingen tvivl om, at de 120 deltagere til SETs medlemsarrangement på Pinenhus onsdag aften gik klukleende og citat-ping-pongende fra Hotel Pinenhus efter en kæmpestor humor-indsprøjtning fra én af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere, Karen-Marie Lillelund.

Humor er en eftertragtet egenskab, der – ifølge Karen-Marie Lillelund - ikke må forveksles med glæde. ”Glæde er en følelse, der kommer og går – humoristisk sans består”, understregede hun. Ifølge Karen-Marie Lillelund ønsker vi os medarbejdere med humor, kolleger med humor, kærester med humor, og det gør da heller ikke noget, hvis kioskmanden og kasseassistenten har et humoristisk overskud. -Men det hjælper ikke meget, hvis vi nøjes med at ønske os, at omgivelserne har humor. Vi kan som bekendt ikke ændre andres adfærd - kun vores egen, lød det fra den lattermilde nordjyde, der fortalte, at humor kan tre vigtige ting: den bærer over – den skaber ligeværd i øjeblikket og den er verdens bedste stressventil. Og at netop denne kombination gør, at vi skal brug humor som værktøj i vores kommunikation med andre mennesker.

- Karen Marie Lillelund taler meget, hun taler hurtigt og hun taler højt – og ikke mindst taler hun med hele kroppen og med en variation i sit tonefald og sin mimik, så ingen er det fjerneste i tvivl om, hvad hun siger og mener, fortæller en begejstret arrangør, direktør Alice Bank Danielsen fra SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, der uddyber: -Hun tryllebandt forsamlingen og med sin smittende livsglæde fik hun os alle sammen til at vride os af grin samtidig med at vi tænkte ”ja, netop sådan er det jo” – for hun fik alle i salen til at føle, at hun kendte os hver især og kunne se lige igennem os. Sikke et drive, den kvinde har – og sikke en indsigt i, hvordan humor påvirker mennesker og deres relationer.

For det er det, Karen-Marie Lillelund er så god til: at give sine tilhørere ny viden og stof til eftertanke – pakket ind i den allestedsnærværende, livgivende og tårefremkaldende humor. For hende er det ikke en kliché, at alting bliver bedre og nemmere, hvis man kan le af og med sig selv og hinanden. –Det er et livsvilkår. Og det formåede hun med sin smittende livsglæde til fulde at formidle i aftes, fastslår Alice Bank Danielsen.

Medlemsmødet startede og sluttede med god tid til networking deltagerne imellem. Efter foredraget nød deltagerne en dejlig Pinenhus-middag mens aftenens indtryk blev fordøjet og delt.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
26. juni 2019, 09:00
Salling Group tilbagekalder et parti Tahiti vaniljestænger. Der er konstateret vækst af mug (skimmel) i produktet.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring