Kapsejlads i Glyngøre - Udfordrende netværksdag til søs

Foto: GoSail
ERHVERV:

Sammen med GoSail A/S inviterer SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter lokale virksomheder til en udfordrende netværksdag med kapsejlads på Limfjorden ud for Glyngøre.

Interesserede kan vælge mellem at deltage enten den 5. eller 6. september. Efter en kort introduktion skal deltagerne selv styre båden, håndterer sejlføring og bestemmer kurs og retning. En spændende og udfordrende opgave, der kræver stærkt samarbejde og optimal kommunikation deltagerne imellem.

Erhvervskonsulent Signe Bak Jørgensen fra SET forklarer om arrangementet: -Vi har valgt at tilbyde kapsejladsen som et anderledes netværksarrangement for Skiveegnens virksomheder. Normalt sidder deltagerne ved et bord og snakker sammen, men her mixer vi teambuilding og networking til en – forhåbentlig – uforglemmelig oplevelse for alle.

Onsdag starter arrangementet kl. 14 med fælles afslutning kl. 18. Torsdag møder deltagerne kl. 9 – med afslutning kl. 13. Begge dage er skippermøde, introduktion på bådene, sejladstræning, kapsejlads samt frokost på Limfjordens Hus inkluderet i prisen. Der er plads til 20 deltagere hhv onsdag og torsdag – fordelt med 4-5 i hver båd.

-Dagens udfordring består i, at deltagerne sammen skal få båden til at sejle optimalt rundt på en kapsejladsbane. Og ja, det lyder umiddelbart ret vildt, at man som landkrabbe kan få lov til aktivt at sejle kapsejlads, men med vores koncept kræver det ingen forkundskaber, forsikrer Søren Laugesen fra GoSail, hvis instruktører naturligvis sørger for en grundig briefing før start.

Søren Laugesen understreger, at der ud over grundig briefing inden sejladsen, vil være en erfaren instruktør med i båden som observatør/sikkerhedsrepræsentant og coach, og der er altid en sikkerhedsbåd på vandet.

Om det rent praktiske fortæller han: - GoSail’s både er af typen Blu26, der er perfekt til sejlere uden professionel sejlererfaring, da de er af den ”godmodige” type, som ligger godt i vandet. Vi sørger for sejler- og sikkerhedsudstyr, så deltagerne skal bare sørge for fornuftigt fodtøj og tøj til at bevæge sig i.

”Udvikling og oplevelser med vind i håret” er mottoet for teambuildingvirksomheden GoSail A/S, der startede i 2017 med base i Middelfart. De to stiftere Søren Laugesen og Jens Henrik Lund har imidlertid stor erfaring i bagagen: de har begge sejlet siden barndommen og havde, inden GoSail blev til virkelighed, samarbejdet om teambuilding til søs gennem 13 år.

-Vi tilbyder 20 pladser pr. dag, så hvis du har lyst til en spændende og helt anderledes netværksoplevelse på fjorden, så skynd dig at gå ind på skiveet.dk / arrangementer og meld dig til, lyder opfordringen fra Signe Bak Jørgensen, der tilføjer: -Sidste tilmeldingsfrist er 22. august, men vi registrerer deltagerne efter først-til-mølle princippet.

Kapsejlads i Glyngøre

Arrangør SET
Tid / Sted Glyngøre Havn
Onsdag, den 5. september kl. 14.00 eller
Torsdag, den 6. september kl. 9.00
Pris SET medlem: 799 kr. ex moms
Øvrige deltagere: 1.295 kr. ex moms
Tilmelding www.skiveet.dk/arrangementer

 

 Senest 22. august (deltagerne registreres efter først-til-mølle).

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. marts 2019, 09:00
Læreruddannelsen i Skive oplever en nedgang i antallet af kvote 2-ansøgninger. Forklaringen skal blandt andet findes i et flot efteroptag, som har medført en ekstra holdstart denne vinter.
18. marts 2019, 11:00
Regeringen og Dansk Folkeparti har netop fremlagt et udspil til massive investeringer i infrastrukturen.
18. marts 2019, 15:00
Produkterne er leveret efter de behov og ønsker, Kærby Tømrer havde til produktet, samt produkterne blev leveret med sætvis indpakning.
18. marts 2019, 13:00
Som mindre virksomhed har man oftest ikke overblikket over alle krav, der stilles til arbejdsmiljøet.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring