Kan man pleje sit netværk og lave forretning i badetøj?

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Erhvervsnetværket Vækst i Durup prøver gerne nye idéer af, når det handler om netværksaktiviteter. Også de lidt anderledes, utraditionelle idéer. Det er det nyeste tilbud om fælles svømning og motion med efterfølgende netværkssnak et godt eksempel på.    

’Vi vil gerne præsentere vores medlemmer for et bredt udvalg af netværkstilbud. Foreslår et af medlemmerne en ny idé og er der opbakning fra styregruppen, så prøver vi det af og ser om der er interesse for det’, begynder Thomas Rosenkrands, som er tovholder for de 6 lokale erhvervsnetværk i Salling og en del af styregruppen i netværket Vækst i Durup.

’Med det her konkrete tilbud fristes man til at sige, at vi nu er på vej til at lave netværksaktiviteter både til lands og nu også til vands. Så må det med i luften så komme senere’, siger Thomas Rosenkrands med et stort smil.

Idéen opstod hos Per Veile, som er indehaver af Durup-virksomheden Cp Sourcing. Han ville gerne lave et tilbud om fælles svømning og motion for lokale erhvervsdrivende i samarbejde med Durup Idræts- & Svømmehal. Tanken bag er, at man kan mødes et par gange i ugen og komme i bedre form, mens man plejer sit netværk med lokale erhvervsfolk og evt. møder nye samarbejdspartnere.

Tilbuddet er for de morgenfriske og omfatter svømning og motion i hallens fitnessfaciliteter 2 gange i ugen, tirsdag og fredag, fra morgenstunden. Det starter kl. 6.00, så alle har mulighed for at deltage, inden arbejdsdagen starter. Tirsdags-svømning foregår i offentlig åbningstid, hvorimod fredags-svømningen er eksklusivt åben for de, der deltager i netværkstilbuddet. 

Efter hver træningsgang vil der være en gratis kop kaffe eller the med mulighed for mere netværkssnak. Per Veile håber, at der vil være interesse for sådan et tilbud, for han er overbevist om, at der kan komme meget godt ud af sådan en uformel, fælles aktivitet. Ja faktisk mener han, det vil være til gavn for både humøret, helbredet og forretningen.    

Det er ikke en forudsætning, at man er medlem af et af de lokale erhvervsnetværk. Alle lokale erhvervsfolk er velkomne, men der er en reduceret deltagerbetaling for netværksmedlemmer. Tilmelding er nødvendig, da tilbuddet er betinget af et minimum antal deltagere.

Er man interesseret kan man høre mere og melde sig til hos tovholder Thomas Rosenkrands eller læse mere på www.lokaleerhvervsnetvaerk.dk/kommende-aktiviteter.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
25. maj 2019, 08:44
I dag 25. Maj 2019 starter Stafet For Livet på Stadion i Skive.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
24. maj 2019, 09:00
I slutningen af januar 2019 blev der angiveligt fanget 2 marmorkrebs i Skive Å på strækningen gennem Skive by. En af krebsene blev indleveret til AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg, og her verificeret som marmorkrebs.
24. maj 2019, 13:00
I forbindelse med Stafet for Livet i weekenden, den 25.-26. maj, udgiver lokale forfatter Ry Kristensen sin nye bog.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring