Jamohuset afholder netværksmøde, reception og åbent hus/loppemarked

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Det er kun nogle få måneder siden, at TMP overtog Jamohuset i Glyngøre. Men den nye ejer har allerede nu udført en del udbedringer på og i huset, så der nu kan åbnes op for fuld anvendelse.

Det hele markeres officielt med en reception i januar og åbent hus med loppemarked de efterfølgende 2 dage. Men allerede den 7. december, kan interesserede erhvervsfolk snuse til mulighederne, når Jamohuset er vært for et åbent netværksmøde i Erhvervsnetværk Glyngøre.

’Vi glæder os rigtig meget til at byde officielt velkommen og vise alle mulighederne for offentligheden, når vi er klar til det i januar’, begynder Thomas Møller Pedersen, der ejer TMP og nu også Jamohuset. ’Samtidig har vi fået mulighed for allerede i december at lægge lokaler til et netværksmøde’.

Han forklarer videre, at alle interesserede erhvervsfolk kan deltage i netværksmødet den 7. december og både få en fortælling om hvad TMP er for en virksomhed, lidt info om hvad TMP har af tanker omkring Jamohuset, samt en kort præsentation af de virksomheder, som har deres daglige virke i huset.

En anden Thomas, nemlig Thomas Rosenkrands, er koordinator for Erhvervsnetværk Glyngøre. Han er glad for, at Jamohuset endnu en gang har lyst til at lægge hus til et arrangement i erhvervsnetværket: ’Jeg er spændt på at se, hvor mange vi kan tiltrække til det kommende møde. Sidst vi var i huset, kom der ca. 30 erhvervsfolk for at høre om PR. Men jeg tror, at der også er mange, der har lyst til at se huset og høre lidt om, hvilke virksomheder, der allerede har lejet sig ind’, slutter han.

Netværksmødet afholdes i Jamohuset den 7. december kl. 19-20.30.

Reception afholdes fredag den 13. januar og åbent hus/loppemarked lørdag og søndag den 14. – 15. januar.

Baggrundsinfo om TMP:
Det hele startede med at grundlæggeren Thomas Møller Pedersen selv var en ivrig racerkører. I dag importerer virksomheden motorcykler og scootere som sælges via forhandlernet, samt diverse tilbehør, som også sælges via web. Drivkraften for TMP er fortsat den brændende entusiasme for motorcykel- og scooterverden, hvor virksomheden efterhånden har opbygget en meget solid erfaring.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
25. maj 2019, 08:44
I dag 25. Maj 2019 starter Stafet For Livet på Stadion i Skive.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
24. maj 2019, 09:00
I slutningen af januar 2019 blev der angiveligt fanget 2 marmorkrebs i Skive Å på strækningen gennem Skive by. En af krebsene blev indleveret til AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg, og her verificeret som marmorkrebs.
23. maj 2019, 15:00
Lørdag den 25. maj, fra klokken 11.00 - 15.00, er der Havnens Dag på Glyngøre Havn.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring