Iværksætterhus åbner dørene 29. april

Iværksætterhuset STEP1 på Resenvej i Skive holder åbent hus den 29. april kl. 16-18.
Foto: Iværksætterhuset STEP1
Iværksætterhuset STEP1 på Resenvej i Skive holder åbent hus den 29. april kl. 16-18.
ERHVERV:

Iværksætterhuset STEP1 på Resenvej i Skive holder åbent hus den 29. april kl. 16-18. Her er alle interesserede velkomne til at kigge forbi for at høre mere om STEP1 og mulighederne for at få en kontorplads – og dermed del i det netværk og sammenhold, som lejerne har skabt.

Tilbage i oktober 2011 åbnede STEP1 første gang dørene - dengang under navnet SPARBANK Væksthuset - for alle kommunens iværksættere . Formålet var at tilbyde attraktive kontorpladser men også at tilbyde spændende arrangementer for iværksættere, der ikke nødvendigvis var tilknyttet huset.

Siden starten har der været rigtig mange iværksættere gennem huset. Både lejere, som er vokset ud af deres rammer i iværksættermiljøet, og de mange iværksættere, der har deltaget i netværkscafe eller nogle af de mange andre arrangementer huset afholder hver måned.

Nu åbner koordinator Lise Korsgaard dørene for at fortælle alle interesserede om, hvad huset byder på og ikke mindst give potentielle lejere og andre nysgerrige en fornemmelse af, hvad det giver af positive sideeffekter at sidde i et iværksættermiljø som STEP1.
Åbent hus arrangementet skal også bruges til at fortælle om en kampagne STEP1 kører om det åbne miljø.

- For bare 500 kr. kan man sidde den første måned i STEP1. Derefter stiger det en smule hver måned, fortæller Lise Korsgaard. - Vi vil gerne ”lokke” folk ind og mærke miljøet, for så ved vi de bliver ”solgt”, siger koordinatoren med et smil.

Da iværksætterhuset åbnede var det meningen, at iværksætterne kun måtte sidde i huset i 5 år, men allerede nu har lejerne fået lavet det om, for de vil ikke ud og slet ikke væk fra det miljø, de i fællesskab har fået skabt.
- Der er et fantastisk netværk mellem os alle sammen. Både socialt og fagligt. Vi er mere end bare hinandens kolleger, vi er nærmest en stor familie som bekymrer og glæder sig over hinandens forretning, fortæller Jon Berghof, som har drevet sin grafiske virksomhed fra STEP1 siden 2012.
Sammen med udlejer, Landbo Limfjord, har STEP1 sat en kampagne i søen som gælder fra april og resten af 2015. Første måned koster en kontorplads i STEP1 500 kr. Derefter stiger det 250 kr i måneden frem til og med fjerde måned.

-Vi glæder os til at vise huset frem den 29. april, fastslår Lise Korsgaard, der understreger, at det selvfølgelig er ganske uforpligtende at kigge forbi og se det spændende miljø og få en snak med lejerne.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. november 2019, 13:00
Lørdag den 16. november inviterer Skive Symfoniorkester alle til en festlig koncert i KCL kl. 16.00.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
13. november 2019, 09:00
Efter sidste uges anholdelser og ransagninger rettet mod en gruppe personer i Skive, er turen nu kommet til køberne, der - via deres køb af narkotika - har været med til at finansiere gruppens aktiviteter.
14. november 2019, 09:00
Der var flot opbakning til indvielsen af Hald Folkeskov, hvis etablering i dag blev sat i gang med plantningen af de første 50 frugttræer.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring