Indstil din kandidat til Skive Business Awards 2017

Foto: Brian Amtoft
ERHVERV:

Kender du en virksomhed, som gør det specielt godt? En butik med et særligt koncept eller en butiksansat, som får hver enkelt kunde til at føle sig speciel? Verdens bedste mentor? Eller måske en succesfuld iværksætter?

Skive Business Awards har nu åbnet for indstilling af kandidater til de erhvervsrelaterede priser, der bliver overrakt ved det stort anlagte awardshow den 25. januar 2018 i KulturCenter Limfjord i Skive.

Skive Business Awards er målrettet erhvervslivet i Skive kommune og arrangementet er bygget op i bedste Oscar-stil med rød løber, spisning, networking, konferencier og foredrag samt – naturligvis – prisoverrækkelserne, hvor både de nominerede og vinderne bliver hyldet.

- Skive Business Awards (SBA) er en samlet hyldest til erhvervslivet i Skive kommune - og både vinderne og de nominerede bliver derfor hyldet af publikum ved det store show, fortæller Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter / SETs projektleder på SBA, Lise Korsgaard, der tilføjer, at et af målene med showet er at skabe netværk på tværs af brancher, niveauer og virksomhedsstørrelse.

Via hjemmesiden www.skivebusinesawards.dk kan der indstilles kandidater til følgende priser: Årets Unge Idé, Årets Erhvervspris, Årets Butik, Årets Butiksmedarbejder, Årets Iværksætter. Jobcentrets Virksomhedspris og Jobcentrets Virksomhedsmentor.

- De syv priser har forskellige kriterier, så læs mere på hjemmesiden om de enkelte priser, lyder opfordringen fra Lise Korsgaard, der for god ordens skyld slår fast: -En ottende pris, Skive Business Awards Ærespris, har hverken indstillinger eller nominerede, idet vinderen af denne pris suverænt findes af Skive Business Awards Advisory Board.

Aftenens konferencier er den altid veloplagte designer, foredragsholder, konceptudvikler m.m. Søren Vester fra Thise og gæsterne kan ligeledes glæde sig til aftenens indlægsholder, Søs Egelind – hvis foredrag handler om at bruge humoren i hverdagen.

- Indstil allerede nu din kandidat til SBA priserne via www.skivebusinessawards.dk, lyder det fra Lise Korsgaard, der tilføjer, at der åbnes for billetsalget til det stort anlagte awardshow den 20. oktober.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
21. januar 2019, 11:00
Lørdag eftermiddag skulle Skive fH i gang for første gang i 2019.
21. januar 2019, 09:00
Politiet gennemfører i uge 4 en målrettet indsats mod cyklister og knallertkørere, der af og til tager unødvendige chancer i trafikken og bryder færdselsloven til gene for andre trafikanter og med risiko for ulykker.
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring