Hvad har smedevirksomhed med grødris at gøre?

Pillepresser til DLG Randers
Foto: TR Consult
Pillepresser til DLG Randers
ERHVERV:

For indehaver af HL Smede og Montage IVS, Henrik Lajgaard, er det i disse juletider svært at komme udenom at nævne en bestemt samarbejdspartner. Han løser nemlig i løbet af året forskellige smedeopgaver for virksomheden Nordic Food Partners, som leverer stort set alt den grødris, som snart skal forvandles til risengrød og ris a la mande i de danske hjem.

’Jeg har mange forskellige faste samarbejdspartnere, som jeg løbende udfører opgaver for. En af dem står for import af stort set al slags ris i Danmark’, begynder Henrik Lajgaard. ’Derfor er det i disse tider lidt sjovt at tænke på, at jeg på sin vis er med til at sørge for grødris til de danske hjem’, fortsætter han med et smil.

Netop faste samarbejdspartnere er der mange af i firmaet, der for nyligt har skiftet navn fra det knapt så mundrette ’Grain and Bulk Tech IVS’. Henrik Lajgaard forklarer, at han meget ofte skulle stave navnet og derfor besluttede sig for at skifte til det noget mere enkle nuværende firmanavn.

Blandt samarbejdspartnerne er lige fra store, landsdækkende MT-Højgaard til det lille, lokale firma Kristian Skriver Byggeservice – og alt det midt i mellem.

En af dem ’midt i mellem’ og samtidig en relativ ny samarbejdspartner er UDERUM fra Randers, der er på vej til at etablere sig lokalt på Breum-egnen. Her bliver det Henrik Lajgaards opgave at bygge pavilloner i stål. 

’Jeg er lidt af en lokalpatriot og derfor rigtig glad for, at en virksomhed som UDERUM har lyst til at etablere sig på vores kanter. Samtidig glæder jeg mig til de spændende smedeopgaver, der venter i dette samarbejde’, udtaler Henrik Lajgaard afslutningsvist.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk