GreenLab Skive styrker organisationen med stærk international profil

Foto: Gert Laursen
ERHVERV:

Energifonden Skive har pr. 1. marts 2018 ansat Christopher Donald Sorensen som projektdirektør med ansvar for forretningsudvikling og kommercialisering af GreenLab Skive.

Christopher Sorensen er uddannet industriel ingeniør i kombination med psykologi og har siden taget en MBA. Han kommer med 30 års erfaring inden for international vækst og globale partnerskaber fra bl.a. Bang og Olufsen samt Masdar i Abu Dhabi, hvor han stod i spidsen for opbygningen af verdens første bæredygtige by. Christopher er 57 år og bosiddende med sin familie i Århus.

”Vi ledte efter en stærk profil med erfaring i at udvikle og drive større internationale tekniske projekter inden for energiområdet,” siger bestyrelsesformand for Energifonden Skive, Stig Christensen, der er meget tilfreds med at have Christopher Sorensen med ombord hos GreenLab Skive.

”GreenLab Skive står overfor en ny vækstfase i de næste år, hvor flere af partnervirksomhederne begynder deres anlægsarbejde – og samtidig vokser interessen for både erhvervsparken og symbiosenettet kraftigt. Der kræver fokus på kommercialisering og en skarp forretningsudvikling, og her har vi med Christopher Sorensen fundet en stærk projektdirektør, som kan føre GreenLab Skive sikkert igennem de næste udviklingsfaser og langt videre frem”, fortæller Stig Christensen.

I GreenLab Skive skal Christopher Sorensen stå i spidsen for kommercialisering og partnerskaber i erhvervsparken, herunder etableringen af gode rammer for den industrielle symbiose, innovationsplatformen og tiltrækning af nye virksomheder. Han vil i det daglige drive udviklingen af GreenLab Skive i samarbejde med Energifonden Skive.

”Christopher Sorensen har global erfaring og et internationalt netværk, som han kan bringe i spil i GreenLab Skive. Vi er glade for at kunne sige velkommen til Christopher og glæder os til samarbejdet,” siger administrerende direktør for Energifonden Skive, Steen Harding Hintze.

Christopher Sorensen har med interesse fulgt GreenLab Skives udvikling gennem de seneste år, og glæder sig over det nye job. Senest har Christopher Sorensen haft et samarbejde med Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET), hvor han er kommet i kontakt med både GreenLab Skive, og ligeledes en hel række af egnens virksomheder.

”GreenLab Skive er en meget spændende erhvervspark, der med sit fokus på energilagring og ressourceeffektivitet løfter nogle af løsningerne på fremtidens udfordringer i vores energisystem. Jeg ser GreenLab Skive, som en potentiel global frontløber, der kommer til at tiltrække nye virksomheder og nye kompetencer. Jeg ser frem til at arbejde med at gøre visionen for GreenLab Skive som centrum for vedvarende energi til virkelighed,” afslutter Christopher Sorensen.

Fakta om GreenLab Skive
GreenLab Skive er en unik erhvervspark for virksomheder, der aktivt arbejder med energilagring og ressourceeffektivitet. Vores ambitiøse mål er at blive et af Europas førende centre for vedvarende energi.

Erhvervsparken tilbyder en fantastisk beliggenhed på krydset mellem gas- og elnettet. Virksomheder, som placerer sig i GreenLab Skive, får fordel af en faciliteret industri-symbiose, som udvikler og undersøger de nye teknologi- og forretningsmuligheder, der opstår ud af udvekslingen af overskudsenergi og -ressourcer.

Energifonden Skive, GreenLab Skive, www.greenlabskive.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.
24. juni 2019, 15:00
Musikmejeriet præsenterer en festival for alle - Den Rådne Banan Festival 2019.
10. juli 2019, 13:00
Skive Kommune i fuld gang med at undersøge mulighederne for salg af plakaten ´Du ved, du er fra SKIVEegnen, når ...´

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring