Gaveregn fra lokal 40 års jubilar

Foto: Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
ERHVERV:

I 1979 etableredes det, der i dag kendes som Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. Siden da har virksomheden hjulpet tusindvis af lokale virksomheder med deres arbejdsmiljø. Det bliver nu markeret over det næste halve års tid med en række forskellige gaver.        

’Vi har været en tur i vores eget lille lokalhistoriske arkiv og kan se, at vores virksomhed blev stiftet i slutningen af 1979’, begynder administrerende direktør for Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest, Thomas Rosenkrands. ’I år er derfor officielt jubilæumsår, selvom rådgivningen nok først for alvor er kommet i gang i 1980. Derfor har vi besluttet at glæde vores kunder med udvalgte gaver resten af året’.

Han forklarer videre, at den første lille gaveregn kommer i forbindelse med næste arbejdsmiljøuddannelse, hvor alle kursister på kursets sidste dag udstyres med en køletaske fremstillet til lejligheden.

Arbejdsmiljøcenterets nyansatte arbejdsmiljøkonsulent og sundhedsekspert, Line May Friis, udtaler supplerende: ’Måske er det lige lovligt dristigt at forvente en varm sommer i 2019. Men vi tænker, at en køletaske er en fin gave, som man rent faktisk kan bruge – især hvis der også kommer lidt lækkerier i den’.

Hvilke gaver, det kommer til at regne med det næste halve år, er endnu ikke fastlagt. Men en af muligheder kunne være en eksklusiv mappe til deltagerne i det nye arbejdsmiljønetværk. 

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy-Mors-Salling. En del af centrets rådgivning består i at udbyde den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og andre kurser inden for arbejdsmiljøområdet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. august 2019, 09:00
Skive Garden holder introduktionsdag for nye kommende garderer. Kom og vær med!
22. august 2019, 14:00
Louis Nielsen i Skive åbnede den 20. juni en meget større butik. Butikken er i dag næsten dobbelt så stor.
22. august 2019, 10:00
Vokal, en akustisk guitar og en fod i str. 47. Det er de få elementer Mike Andersen tager med sig på landevejen, når han fra den 13. september tager hul på sin allerførste soloturné.
21. august 2019, 09:30
Den 22.-24. august løber Kulturmødet Mors af stablen, og selvom det foregår på den anden side af sundet, er Skive Kommune selvfølgelig med.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring