Gaveregn fra lokal 40 års jubilar

Foto: Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
ERHVERV:

I 1979 etableredes det, der i dag kendes som Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. Siden da har virksomheden hjulpet tusindvis af lokale virksomheder med deres arbejdsmiljø. Det bliver nu markeret over det næste halve års tid med en række forskellige gaver.        

’Vi har været en tur i vores eget lille lokalhistoriske arkiv og kan se, at vores virksomhed blev stiftet i slutningen af 1979’, begynder administrerende direktør for Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest, Thomas Rosenkrands. ’I år er derfor officielt jubilæumsår, selvom rådgivningen nok først for alvor er kommet i gang i 1980. Derfor har vi besluttet at glæde vores kunder med udvalgte gaver resten af året’.

Han forklarer videre, at den første lille gaveregn kommer i forbindelse med næste arbejdsmiljøuddannelse, hvor alle kursister på kursets sidste dag udstyres med en køletaske fremstillet til lejligheden.

Arbejdsmiljøcenterets nyansatte arbejdsmiljøkonsulent og sundhedsekspert, Line May Friis, udtaler supplerende: ’Måske er det lige lovligt dristigt at forvente en varm sommer i 2019. Men vi tænker, at en køletaske er en fin gave, som man rent faktisk kan bruge – især hvis der også kommer lidt lækkerier i den’.

Hvilke gaver, det kommer til at regne med det næste halve år, er endnu ikke fastlagt. Men en af muligheder kunne være en eksklusiv mappe til deltagerne i det nye arbejdsmiljønetværk. 

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy-Mors-Salling. En del af centrets rådgivning består i at udbyde den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og andre kurser inden for arbejdsmiljøområdet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
9. oktober 2019, 11:00
SønderCentret, Ågade 2 i Skive, har ladet et stort lokale forvandle sig til et (u)hyggeligt halloweenrum, hvor alle kan opleve gys og sjov i uge 42.
3. september 2019, 11:00
Endnu en god grund til at besøge Fur!
11. oktober 2019, 09:00
Gå med lygteføreren på historievandring iblandt mørkets væsener, og hør om overtro i gamle dage.
4. september 2019, 16:00
Julen er traditionernes fest, og som altid lanceres Aalborg Jule Akvavit med et nyt motiv, der forener dansk håndværk på tværs af kategorier.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring