Garnshop i Skive – Danmarks dejligste garn-netbutik

Foto: Rito.dk
ERHVERV:

Hendes Verden afholder igen i år ”Danmarks dejligste garnbutik” og ”Danmarks dejligste garn-netbutik” anno 2016. Det er en eftertragtet pris, som danske garnbutikker og garnshops kæmper hårdt for at vinde.

Idéen med konkurrencen er at hjælpe de mange kreative læsere med at købe garn og hobbyartikler ind til deres håndarbejde. I den anledning er Rito ApS (Rito.dk) nomineret til den ene kategori. Virksomheden har hovedbase i Skive, hvorfra der sendes garn og hobbyartikler til forbrugere fra hele landet.

Nomineret til årets dejligste garnbutik anno 2016  
Rito.dk er stolte af at blive nomineret til årets dejligste garn-netbutik. Det er en pris, som indehaveren, Dennis Drejer, rigtigt gerne vil vinde. Han udtaler følgende: 

”Der er ingen tvivl om, at det vil være en stor ære at modtage denne pris. Rito er mit hjertebarn, så det vil betyde meget for mig personligt, ligesom jeg ved, at det vil betyde meget for mine ansatte. Vi arbejder benhårdt på at positionere os som den bedste garnbutik, så prisen vil være en stor anerkendelse af vores arbejde. Umiddelbart vil jeg vurdere, at vi er en oplagt kandidat til denne pris, da vi har formået at gøre tingene lidt anderledes end de konkurrerende garnbutikker”. 

Juryen til ”Danmarks dejligste garn-netbutik” består af henholdsvis Louise Gram (håndarbejdsredaktør) og Inga Walløe (tidligere håndarbejdsredaktør). Det vil være muligt at stemme fra uge 38. I uge 43 bliver der kåret en vinder af henholdsvis ”Danmarks dejligste garnbutik” og ”Danmarks dejligste garn-netbutik”. 

Rito driver kun en onlinebaseret garnbutik, hvorfor virksomheden kun er nomineret i den ene kategori. Ikke desto mindre er det en pris, som Dennis Drejer tror og håber på, at han og hans virksomhed kan vinde.

Dennis Drejer udtaler følgende: ”Hos Rito går vi ikke på kompromis med noget. Vi vægter både kvalitet, troværdighed, kundeservice og leveringsservice højere end noget andet. Vi bruger meget tid og mange ressourcer på at sikre os, at alle vores kunder er tilfredse. Den høje kundetilfredshed ses bl.a. på Trustpilot.dk, hvor vi har fået tildelt 9,8 ud af 10 stjerner – med udgangspunkt i over 1.000 kundeanmeldelser”.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. marts 2019, 14:00
Banestiens fremtid ligger i dine hænder.
20. marts 2019, 14:00
Adrenalin og hestekræfter er kodeordet, når Breum Borger- og Landboforening, Global Pigs og AMK (Aarhus Motorklub) den 15. juni spærrer gaderne i Breum af
22. marts 2019, 10:00
Bønnelykken A/S tilbagekalder Meal Quick Basis Grønt Blomkålssalat. Produktet indeholder gluten, mælk og soja, som ikke er deklareret.
22. marts 2019, 08:00
Den seneste måneds tid har Midt- og Vestjyllands Politi fået flere anmeldelser om tyveri af gps-udstyr og andet udstyr fra landbrugsmaskiner.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring