FysioCare Salling flytter i nye lokaler

ERHVERV:

FysioCare Salling har siden starten i 2016 haft Pulsen i Balling som udlejer, hvilket er forløbet så godt, at partnerne har indgået en ny aftale om leje af Pulsens nyerhvervelse på Posthusvej 6.

-Jeg har været super glad for samarbejdet med Pulsen, begynder indehaver af FysioCare Salling, Elsebeth Futtrup. Derfor glæder det mig ekstra meget, at vi nu kan fortsætte samarbejdet selvom vi er vokset fra vores nuværende lokaler i Pulsen.

Elsebeth Futtrup forklarer, at forholdene har været fantastiske for en nyopstartet selvstændig fysioterapeut og at det specielt det første års tid var meget passende i forhold til virksomhedens behov. Men efter at FysioCare Salling i august sidste år fik tilknyttet endnu en behandler (Ida), er virksomhedens behov for mere behandlerplads vokset så meget, at man er nødsaget til at finde en ny løsning.

-Timingen kunne ikke være meget bedre set med vores øjne. Pulsen har fornylig fået Posthusvej 6, som man nu er i færd med at indrette til os. Her får vi hvert sit rum og desuden et 3. behandlerrum, så vi ikke skal flytte igen, hvis vi får behov for endnu en behandler i teamet.

Elsebeth Futtrup understreger, at det ikke er et mål i sig selv at skabe en stor klinik med mange behandlere. Samtidig vil hun gerne forberede sig på fremtiden – og det kan hun i de nye rammer.

Lokalerne på Posthusvej indrettes desuden med et 50 kvadratmeter stort træningslokale, som i de fleste tilfælde er rigeligt stort til FysioCare Sallings behov.

-Det kan godt virke lidt voldsomt at træne et lille hold i Pulsens store hal. Derfor er jeg meget tilfreds med, at vi nu får en mindre sal som indrettes til vores behov. Samtidig har vi en aftale om, at vi fortsat kan bruge Pulsen øvrige faciliteter, blandt andet deres varmtvandsbassin, som er velegnet til flere af vores hold.

Elsebeth Futtrup oplyser afslutningsvist, at hun også glæder sig til at kunne udnytte den ekstra ro, fleksibilitet og diskretion, som FysioCare Salling får i Pulsens nye lokaler på Posthusvej.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk