Frisørmester med klare holdninger træder ind i erhvervsnetværk

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Ønsket om et styrket samarbejde og støtte til sit lokale erhvervsliv er nogle af årsagerne til, at Anni Nielsen Toft har meldt sin virksomhed, Fjord Salonen, ind i erhvervsnetværket i Glyngøre.

Anni Nielsen Toft har drevet sin frisørsalon i Glyngøre i 15 år. Man kan derfor godt kalde hende en veletableret og erfaren erhvervsdrivende. Men alligevel har Anni savnet at være en del af et lokalt erhvervsnetværk. Tidligere har hun været medlem af den frivillige arbejdsgruppe BIG – Business Innovation Glyngøre. Hun var meget glad for projektet, som havde ambitioner om at tilbyde sparring, foredrag og et tættere samarbejde mellem de lokale erhvervsdrivende. Men projektet, som var baseret på frivillig indsats, blev stille sat i bero.

I løbet af alle årene har Anni brugt sine branchespecifikke netværk bl.a. via frisørernes fagforbund og gennem et godt samarbejde med andre selvstændige frisør fra nærområdet. De betragter sig ikke som konkurrenter, men nærmere som professionelle kolleger, hvor der er plads til – og kunder nok – til dem alle.

Anni havde hørt om det nye erhvervsnetværk i Glyngøre, som Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter står bag. Men det var først, da flere andre lokale virksomhedsejere fortalte om netværket og opfordrede hende til at få meldt sig ind, at hun tog beslutningen om at tilføje Fjord Salonen til medlemslisten.

Hun håber, at hun med sit medlemskab kan medvirke til at skabe større lokal tilknytning og opbakning til det lokale erhvervsliv. Anni fortæller: ”Det er vigtigt for mig at støtte op om de lokale erhvervsdrivende vi har i Glyngøre. Skal jeg f.eks. bruge en håndværker, vælger jeg en lokal. Det samme hvis vi privat skal holde en fest. Så forsøger jeg så vidt muligt at vælge lokale leverandører. Derfor synes jeg også som virksomhed, at det er vigtigt at støtte op om et initiativ som erhvervsnetværket.”      

Et besøg i Annis hyggelige salon i Bredgade viser, at hun også har nogle klare holdninger indenfor sit eget fag. På hylderne med produkter er der et bestemt mærke, som hun har valgt at have et større udvalg af. Produkterne fra KEVIN.MURPHY har Anni valgt at forhandle, fordi virksomheden bag aktivt har valgt en grønnere profil, der er mindre skadelig for miljøet. F.eks. er al emballage udviklet af plastik, men som enten kan genbruges eller som er biologisk nedbrydeligt.

I Fjord Salonen har Anni indtil for 2-3 år siden altid haft elever, men en omstrukturering fra erhvervsskolerne, hvor eleverne har deres skoleperiode, har gjort det svært at forene praktikforløb og skoleperioder med travle sæsoner i salonen. I stedet har Anni ansat en medarbejder i en fleksjobordning til at assistere med dagligdagens mange opgaver.

Flere oplysninger om Fjord Salonen i Glyngøre
Hos Anni i Fjord Salonen får du en eksklusiv oplevelse, når det er tid til et frisørbesøg. Ønsker du en kreativ og anderledes fornyelse af frisuren, er Anni altid opdateret med de seneste trends. Salonen byder velkommen til både herrer og damer i alle aldre.

Anni er desuden uddannet make-up artist og klar til at forkæle dig lidt ekstra, både til hverdag og fest.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
26. juni 2019, 09:00
Salling Group tilbagekalder et parti Tahiti vaniljestænger. Der er konstateret vækst af mug (skimmel) i produktet.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring