Fra tandlægeklinik til Bed & Breakfast

Foto: TR Consult
ERHVERV:

For mere end 4 årtier siden blev der etableret tandlægeklinik på hjørnet af Søndergade og Posthusvej i Balling. Siden har der været mange andre funktioner og virksomheder i bygningen, som i dag blandt andet rummer en Bed & Breakfast.   

’Da jeg i 2008 overtog bygningen var jeg ikke klar over, at der havde været tandlægeklinik’, begynder bygningens nuværende ejer Henrik Sørensen. ’Men da vi for et par år siden skulle renovere, stødte vi på blyplader i væggene, hvilket måtte stamme fra en tandlægeklinik’.

Henrik Sørensen blev herefter nysgerrig på husets historie og har blandt andet fundet frem til, at der yderligere har været følgende typer af virksomheder: Møbelforretning, Ugeavisens redaktion, revisionsfirma, blomsterforretning og hobbyforretning. 

I dag er der Røde Kors butik ud mod Posthusvej, mens Henrik Sørensen selv har 2 virksomheder i huset – nemlig Vestsalling Hjemmeservice, som flyttede ind på den nuværende adresse i 2008 og et nyetableret Bed & Breakfast. Herudover udlejer han lokaler til blandt andre Salling Fysioterapi.

Det lå ikke ligefrem i kortene, at Balling skulle have sin egen Bed & Breakfast. Men der var ikke langt fra idé til handling, på trods af at bygningerne krævede en del istandsættelse for at blive klar til overnattende gæster med alle de faciliteter, der kræves for et behageligt ophold.

I første omgang har Henrik Sørensen indrettet 3 værelser med plads til 8 personer i alt. Men har gæster behov for ekstra sengepladser, kan det arrangeres. Der er desuden køkken med alt udstyr til madlavning, opholdstue med TV, samt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

Dermed er Ballings Bed & Breakfast klar til at tage imod turister både fra ind- og udland. Henrik Sørensen nyder værtsrollen og siger: ’Her kan gæsterne bo tæt på kunst og kultur og fantastiske udsigter. Turister vil komme på grund af den gode pris, placeringen og omgivelserne. For Balling er en god base, hvor man er tæt på mange lokale attraktioner og udflugtsmål, uanset om man er par, soleeventyrere, forretningsrejsende eller familier med børn.’

Tiden vil vise, hvad bygningerne i Balling fremover vil lægge hus til. For Henrik Sørensen har et ønske om at holde liv i bygningerne. Udover de nuværende aktiviteter og lejere er der stadig ledig plads med muligheder, hvis der kommer nogen med den rette idé. Henrik Sørensen er åben overfor særlige behov til indretningen. Derfor opfordrer han interesserede til at tage kontakt til ham, hvis nogen går med en sjov idé, men mangler lokalerne.

Yderligere info:
Vestsalling Hjemmeservice tilbyder løsninger på alt indenfor rengøring i private hjem, erhvervsrengøring og i begrænset omfang havearbejde, dog mest plæneklipning. Virksomheden blev etableret i 1995 og beskæftiger i dag 6 medarbejdere, udover Henrik Sørensen selv, som lægger timer i virksomheden ved siden af sit job som fængselsbetjent med døgnvagter ved arresten i Nykøbing Mors.

Vestsalling Hjemmeservice løser opgaver over hele Spøttrup, Skive, Sallingsund og Sundsøre.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
26. juni 2019, 09:00
Salling Group tilbagekalder et parti Tahiti vaniljestænger. Der er konstateret vækst af mug (skimmel) i produktet.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring