Fortsat vækst i Durup

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Sidste år kunne GNL Service oplyse, at man på få år havde skabt 4 nye lokale arbejdspladser. Siden da har virksomheden skabt yderligere 4 arbejdspladser og har samtidig lagt 2 større ordrer hos en af de lokale samarbejdspartnere i Durup.
 
’I takt med at vi er blevet flere folk, har vi udvidet vores bilpark’, begynder Gert Nygaard Laursen, som grundlagde GNL Service. ’De sidste 2 biler har vi købt hos Ulriks Autoværksted i Durup. Og det har vi gjort både for at støtte op om det lokale erhvervsliv og fordi netop Ulriks Autoværksted er områdets Ivecoforhandler og dermed kan garantere den kvalitet, vi har behov for’.   Han forklarer videre, at GNL Service nu har 5 biler, der betjenes af de i alt 8 mand. To af folkene kører ud fra Videbæk, mens resten kører fra domicilet i Nissum lige udenfor Durup.  
 
Den 5. og nyeste bil blev leveret fra Ulriks Autoværksted den 7. oktober, og kan opleves på de danske landeveje indenfor et par uger, når den er blevet behørigt udstyret med reoler og værktøj.
 
Baggrundsinfo: GNL Service blev grundlagt af Gert Nygaard Laursen i 2013 og beskæftiger sig med servicering og vedligehold af vindmøller. Virksomheden fusionerede i 2014 med Salling EL Services vindmølleafdeling og ejes i dag af Gert Nygaard Laursen og Nikolaj Feldager i fællesskab.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk