Formkon og JT-Teknik fusionerer

ERHVERV:

De to lokale virksomheder Formkon A/S og JT-Teknik ApS går sammen om at skabe Europas stærkeste brand inden for levering af prototyper og specialdele i metal. Direktør Peter Hjelm udtaler til Skive-Her, at der arbejdes med fusionen og der er travlhed.

Virksomhederne Formkon og JT Teknik fusionerer, med Formkon som den fortsættende virksomhed. Herved skabes en større virksomhed, hvor både leveringsmulighederne og konkurrenceevnen inden for kerneforretningen – prototyper og specialdele i metal – styrkes væsentligt. Det nye Formkon har 47 medarbejdere.

Formkon arbejder tæt sammen med JT Teknik omkring CNC bearbejdning af støbte emner og fræsning fra blok. Et samarbejde begge virksomheder har fordel af. Formkon kan tilbyde kunderne emner i den kvalitet de kræver og JT-Teknik har indirekte fået en væsentlig andel i Formkons vækst på eksportmarkederne.

JT-Teknik er en af Danmarks dygtigste virksomheder indenfor CNC bearbejdning af komplekse komponenter, men virksomheden mangler en salgsafdeling. Formkon har en dygtig, internationalt orienteret salgsafdeling, hvilket de mange kendte virksomheder på referencelisten er et klart udtryk for. I kombination skabes der et godt fundament for yderligere vækst. Den samlede virksomhed bliver mere konkurrencedygtig, mere smidig og hurtigere til at opfylde kundernes behov.

Efter fusionen har Formkon fortsat 3 hovedforretningsområder indenfor fremstilling af prototyper og specialdele: Gipsstøbning, Trykstøbning og CNC bearbejdning.
Udover de 3 hovedforretningsområder vil de mindre forretningsområder smedje arbejde og PUR støbning stadig have en plads i det nye setup.

De nye ejere
I forbindelse med dannelsen af det ”nye” Formkon har Lars Høy og Lasse B. Holmboe solgt deres aktier i virksomheden, som herefter ejes af Dan Nielsen (Formkon) og Troels Toft (JT-Teknik) 50/50.

Lars Høy, Lasse B. Holmboe og Michael Glibstrup fratræder deres stillinger med omgående virkning. JT Tekniks nuværende direktør Peter B. Hjelm overtager det samlede ansvar for Formkon A/S og bestyrelsen vil bestå af Dan Nielsen, Troels Toft og Ernst Genckel (formand).

Vi lever i en foranderlig verden hvor nye teknologier og forretningsmodeller konstant udfordrer alle virksomheder. Med 3D print, støbning, trykstøbning og spåntagende bearbejdning samlet i én virksomhed er Formkon bedre rustet til at møde fremtidens udfordringer.
Det nye Formkons er en af de stærkeste europæiske leverandører af metal prototyper og specialdele, målt på rådgivning, leveringstid, kvalitet og konkurrencekraft.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
4. september 2019, 16:00
Julen er traditionernes fest, og som altid lanceres Aalborg Jule Akvavit med et nyt motiv, der forener dansk håndværk på tværs af kategorier.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring