Finansieringsmuligheder for din virksomhed

Foto: SET
ERHVERV:

Nu får du chancen for at få det fulde overblik over den mangfoldighed af attraktive finansieringskilder, som kan være springbrættet til udvikling og vækst af din virksomhed.

Tirsdag den 19. februar inviterer Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenters / SET nemlig iværksættere, etablerede virksomheder og andre interesserede til inspirationsmøde med emnet ”Finansieringsmuligheder for din virksomhed”.

Indlægsholderne berører bl.a. emner som lån, risikoafdækning, kautioner og midler til innovation og forretningsudvikling og henvender sig derfor til alle, der har brug for et kærkomment overblik over mulighederne for at få eksterne støttemidler til et udviklingsprojekt, en ny forretningsidé eller måske til at få mere gang i internationaliseringen.

Erhvervskonsulent Frank Petersen fra SET siger: -Kom også gerne selv om du ikke lige pt har noget på bedding, men bare er nysgerrig og gerne vil høre om, hvem man kontakter og hvordan man gør.

Frank Petersen gør opmærksom på, at nogle af fondene har udviklet nye programmer i kølvandet på den nye erhvervsfremmelov, der trådte i kraft 1/1 19. -Så måske er der nye muligheder for netop DIN virksomhed, lyder det fra erhvervskonsulenten.

Han fortæller, at eftermiddagens indlægsholdere repræsenterer fonde og programmer, der rammer en bred målgruppe – og at der derfor vil være oplagte finansieringsmuligheder for de fleste interesserede, uanset om det drejer sig om en forholdsvis nyetableret iværksætter eller en etableret virksomhed.

Inspirationsmødets indlægsholdere kommer fra Innovationsfonden, Vækstfonden, Central Denmark EU Office, NEFCO/Nopef (Nordisk Eksportfond) og Eksportkreditfonden.

-Meld dig til SETs inspirationsmøde den 19. februar på www.skiveet.dk, lyder opfordringen fra Frank Petersen, der tilføjer: –Sæt nogle timer af og blive klogere på finansiering og kapitalfremskaffelse – det betaler sig.

FAKTA
Finansieringsmuligheder for din virksomhed

Tirsdag, den 19. februar
kl. 14.00-16.35
Brårupgade 18c, Skive

Tilmeldingsfrist: fredag den 15. februar kl. 12

Pris ex moms:
Medlemmer: 40,-
Ikke-medlemmer: 80,-

Program

Kl. 14.00 Velkomst v/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter
Kl. 14.05 Innovationsfonden v/Regional Program Officer René Damkjer
Kl. 14.30 Vækstfonden v/Erhvervskundechef Søren Grønbæk Nielsen
Kl. 15.05 Central Denmark EU Office v/EU-specialkonsulent Thomas Steen Hansen
Kl. 15.30 Pause
Kl. 15.45 NEFCO/Nopef v/Investment Officer Søren Rasmussen
Kl. 16.10 Eksportkreditfonden v/Chefkonsulent Jørgen Bollesen
Kl. 16.35 Slut på dagen
Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
6. december 2019, 09:00
Søndag den 8. december ankommer julemanden og familie med tog til Skive kl. 11.20.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
6. december 2019, 11:00
Så mange penge kan GF Forsikrings lokale bilforsikringskunder se frem til at nyde godt af i 2020, når GF Skive og Omegn i starten af det nye år deler ud af overskuddet som et led i den fælles overskudsdeling.
6. december 2019, 15:00
Telenor har i denne uge aktiveret en ny mobilmast i Roslev, hvilket skal være med til at sikre beboere og forbipasserende en langt bedre mobildækning.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring