Farvel og tak - fra et kendt ansigt hos Skives erhvervsliv

Foto: Mette Johnsen /SET
ERHVERV:

Pr. 1. juni siger SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter siger farvel til erhvervs- og udviklingskonsulent Leo Ravn-Nielsen, der efter ni år som iværksætternes og erhvervslivets Mr. SET har fået job i Herning.

Leo Ravn-Nielsen har fået job som Sales Engineer hos Teknologicenteret DAMRC i Herning, hvor hans opgave bliver at hjælpe den spåntagende industri blandt andre også i den midtjyske region, med optimering af produktionsprocesser og implementering af nye materialer, skriver SET.

- Hos SET har Leos rolle primært været den nære kontakt til iværksættere og egnens erhvervsliv, så det er i den grad et kendt ansigt og en yderst skattet personlighed og kollega – vi nu ønsker held og lykke i det nye job, siger SETs erhvervschef, Brian Krogh, der tilføjer: - Et farvel bliver det jo heldigvis ikke, da Leos nye job fortsat vil bringe ham til Skiveegnen – som samarbejdspartner for både SET og virksomhederne.  

Leo Ravn-Nielsen forklarer: -Som Brian siger, bliver det slet ikke et ultimativt farvel til Skiveegnen. Jobbet hos DAMRC kommer nemlig primært til at indebære opsøgende arbejde i forhold til virksomheder, herunder pleje af eksisterende relationer og opdyrkning af nye – også i og omkring Skive. Derudover vil der være projekt- og fundraising-relaterede opgaver, som jeg også har arbejdet meget med i min tid hos SET.
Man kan vel sige, at SET har rustet mig godt til opgaven.

Leo tilføjer: - Jeg vil gerne sige tak for godt samarbejde til alle de iværksættere, virksomhedsledere og samarbejdspartnere, jeg har mødt på min vej. Jeg glæder mig til, at vi mødes i nye sammenhænge!

Den 19. maj er Leo Ravn-Nielsens sidste arbejdsdag hos SET, så de kommende uger vil gå med overdragelse af opgaver og – med Brian Kroghs ord: - at ryste alle de oplysninger og al den viden om egnens erhvervsliv, som vi overhovedet kan ud af hovedet på Leo.

 

 

Kontakt:

 

SET

Leo Ravn-Nielsen

Indtil 19/5: Tlf. 6165 6620 / lrn@skiveet.dk

 

 

Foto / fotograf Mette Johnsen

Efter 9 år som iværksætternes og erhvervslivets Mr. SET, vender  erhvervs- og udviklingskonsulent Leo Ravn-Nielsen  blikket mod Herning, hvor han har fået job hos teknolgicenteret DAMRC (Danish Advanced Manufacturing Research Center).

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
20. september 2019, 09:00
Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring