Facebook for øvede

Facebookfessor Janne Schmidt Nielsen, Den Skaeve Vinkel
Foto: Facebookfessor Janne Schmidt Nielsen, Den Skaeve Vinkel
Facebookfessor Janne Schmidt Nielsen, Den Skaeve Vinkel
ERHVERV:

Med overskriften ”Facebook – Idé, planlægning og overblik” inviterer SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter i november måned til et 2-dages forløb med Janne Schmidt Nielsen, Facebookfessor og indehaver af Den Skaeve Vinkel, der tidligere har kørt succesfulde kurser i SET-regi.

Lise Korsgaard fra SET fortæller, at kurset vil give den enkelte deltager redskaber til at blive en bedre og gladere sidemanager, som det hedder på Facebook’sk. – Undervisningen er uformel, og kursisterne får lov til at arbejde med eksempler i deres egen virksomhed, forklarer hun og uddyber: -Målet er, at det bliver både sjovere og lettere at arbejde med Facebook, samtidig med, at den daglige indsats giver fuldt udbytte.

Kurset henvender sig til alle, der er ansvarlige for markedsføring og kommunikation på en virksomheds Facebookside. Til de, som synes at det kan være svært at finde på nyt, spændende indhold – og som derfor ofte sidder kl. 20 om aften og får dårlig samvittighed over, at der endnu ikke er lagt noget på Facebook.

- Kursets underoverskrift er ”Sådan får du flere kunder på den lange bane”. Og med det mener vi, at gevinsten selvfølgelig ikke kommer overnight – men at den stille og roligt vil vise sig, fordi kursisterne får forståelsen af, hvorfor nogle opdateringer får kæmpe succes og andre ingen interaktion – og ikke mindst forståelsen af, hvordan man skaffer kunder via Facebook, konstaterer Lise Korsgaard.

Ifølge hende er forudsætningerne for at deltage på netop dette Facebook forløb 1) logisk: at firmaet har en Facebookside – 2) at deltagerne ikke er helt grønne mht. hvordan de bruger Facebooks funktioner og ikke mindst 3), at deltagerne er nysgerrige og interesserede i at vide mere.

- Og netop det med at få mere at vide kan man være helt sikker på, når Janne står for kurset, konkluderer Lise Korsgaard, der lover, at deltagerne får masser af smarte (og ukendte) ”cowboy-tricks”, som gør det daglige arbejde med Facebook både sjovere, lettere og mere legende.

Kurset, der er støttet af Skive Kommunes Vækstpulje, afholdes tirsdag d. 14. november og torsdag d. 30. november, begge dage kl. 9.00-15:30 – og der er allerede nu åbent for tilmeldinger på www.skiveet.dk.

FAKTA

Facebook for øvede

– Idé, planlægning og overblik

Kursusdage:
Modul 1: 14. november
Modul 2: 30. november

Begge dage kl. 9 - 15.30

Sted: SET, Østerbro 7, Skive

Underviser: Janne Schmidt Nielsen, Facebookfessor og indehaver af Den Skaeve Vinkel

www.denskaevevinkel.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. november 2019, 09:00
En ny undersøgelse fra Arbejdstilsynet viser, at ca. en fjerdedel af landets 165.500 virksomheder med færre end 10 ansatte ikke har foretaget en arbejdspladsvurdering (APV).
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
19. november 2019, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn tirsdag aften kl. 19:00, sejlende under antiguansk flag.
19. november 2019, 11:00
Det er nu tid til at bestille handicapkørsel, hvis du skal rejse i forbindelse med julen og nytåret.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring