Få økonomisk støtte og sikkerhed -Info-møde for eksportvirksomheder

Frank Petersen, SET
Foto: Gert Laursen
Frank Petersen, SET
ERHVERV:

Et af Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter / SETs mål er at give egnens virksomheder det bedste rygstød – uanset hvilket udviklingsstadie virksomheden befinder sig på. Tirsdag d. 14. august har SET således fokus på virksomhedernes muligheder for at få økonomisk hjælp og sikkerhed i forbindelse med eksport både i og udenfor EU/EFTA. Informationsmødet afholdes i samarbejde med et par af de helt store spillere på dette felt, NEFCO/Nopef og Eksportkreditfonden/EKF.

Erhvervskonsulent Frank Petersen fra SET forklarer: - Internationale virksomheder løber ofte en økonomisk risiko – især hvis samhandlen sker med lande, hvor det der med betaling og overholdelse af aftaler kan være en smule usikkert. Og likviditet, finansiering og sikkerhed er da også nogle af de ord, der går igen, når vi taler med virksomheder med international samhandel.

Ifølge ham er disse tilbagemeldinger årsagen til, at SET nu inviterer til info-møde med fokus på at fortælle lokale virksomheder om mulighederne for økonomisk hjælp / sikkerhed i forbindelse med eksport.

Mødets første indlægsholder er Investment Officer Søren Rasmussen fra NEFCO/Nopef, der orienterer om muligheder for finansiering af international etablering af selskab og eksportprojekter udenfor EU.

NEFCO (Nordic Environment Finance Corporation) er en international finansiel institution, der ejes af Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige. NEFCO tilbyder finansiering i form af lån og egenkapital til grønne projekter og internationalisering af grønne nordiske SMVer uden for EU og EFTA.

Nopef (Nordisk Projekteksportfond) giver fordelagtige lån og tilskud til små og mellemstore virksomheders forstudier i forbindelse med international etablering og eksportprojekter.

EKFs formål er at hjælpe dansk eksport ved at gøre det muligt og attraktivt for kunder i udlandet at købe varer hos danske virksomheder. Rent praktisk betyder det, at EKF kan tage risikoen og stille sikkerhed for samarbejdspartnerens betalinger – en stor fordel i konkurrencen med andre leverandører.

-Fra EKF får vi besøg af chefkonsulent Jørgen Bollesen, der fortæller, hvordan EKF kan hjælpe danske eksportvirksomheder med internationale forretninger, fortæller Frank Petersen, der tilføjer: -Og EKF er helt bogstaveligt med hele vejen fra første kontakt til kunden har betalt. For virksomheden betyder dette sikkerhedsnet, at der via EKF vil være styr på finansiering, salg og sikkerhed. 

-Kom og hør, hvordan du kan få økonomiske hjælp og sikkerhed i forbindelse med din eksport, lyder opfordringen fra Frank Petersen.

Fakta:

Dato:                                                          Torsdag, den 14. august 2018

Tid:                                                            Kl. 15.30-17.00

Sted                                                           SET, Østerbro 7, 7800 Skive

Pris                                                            120 kr. (ex moms) for SET medlemmer / 240 kr. ex moms for øvrige deltagere

Tilmeldingsfrist                                    Torsdag, den 9. august 2018

Indlægsholdere :   Investment Officer Søren Rasmussen, NEFCO/Nopef

Chefkonsulent Jørgen Bollesen, EKF

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019
11. juli 2019, 11:00
Region Midtjylland gav i efteråret 2018 dødsstødet til rute 50, som kørte mellem Skive og Viborg via Ørum.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring