Få del i den tyske vækst

Foto: SET
ERHVERV:

Det skader aldrig at deltage i noget, man kan blive klogere af – især ikke, hvis man kan blive klogere på et marked, der potentielt kan skabe vækst og udvikling i ens virksomhed.

Torsdag den 23. juni får SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter besøg af repræsentanter fra Hannover Impuls, der har tyske støttemidler med i tasken. Vel at mærke støttemidler til danske virksomheder, der gennem strategiske markedsanalyser ønsker at få et sikkert grundlag at træffe en beslutning om salg i Tyskland ud fra.

Projektleder Frank Petersen fra SET fortæller om mulighederne: -For at give virksomhederne de optimale muligheder, er set-up’et 1:1 møder med Hannover Impuls. Mødet varer en time, hvor den enkelte virksomhed, via dialog og sparring, kan få vendt mulighederne for starte / udbygge samhandlen med Tyskland. Repræsentanterne fra Hannover Impuls er tyske erhvervsfolk, der kender markederne og spillerreglerne for at få succes i Tyskland.

Uha, nej – vil nogen måske sige. Jeg er slet ikke skrap nok til tysk, så det er vist ikke noget for mig. -Helt forkert, understreger Frank Petersen, der siger, at møderne primært vil foregå på dansk, da firmaet Connecting Sørensen vil være repræsenteret ved Benny Sørensen, der har stor erfaring i at hjælpe danske firmer ind på det tyske marked..

Hvis virksomheden allerede har samhandel med Tyskland, men ønsker at udvide forretningerne - eventuelt i form af etablering af virksomhed - giver det ligeledes god mening at deltage i SETs arrangement. -For også i den situation er der tyske midler i opstartsfasen, lyder det fra Frank Petersen, der gør opmærksom på, at støtten ikke er bundet til Hannoverområdet, selv om navnet Hannover Impuls indikerer dette.

Fra Frank Petersen lyder opfordringen: -Uanset om du blot er nysgerrig og vil høre mere om mulighederne i Tyskland – har gjort dig konkrete tanker om etablering eller allerede er i gang, men gerne vil udvide markedsandelen, så sæt en time af og bliv klogere på det tyske marked og i  særdeleshed dette meget attraktive  tilbud.

Kontakt gerne Frank Petersen hos SET for at høre mere om Hannover Impuls og for at booke et møde den 23. juni.

Kontakt

SET
Frank Petersen
tlf 20621231  /  frp@skiveet.dk 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
20. marts 2019, 14:00
Adrenalin og hestekræfter er kodeordet, når Breum Borger- og Landboforening, Global Pigs og AMK (Aarhus Motorklub) den 15. juni spærrer gaderne i Breum af
20. marts 2019, 14:00
Salling Group tilbagekalder Ready to EAT salat, Grillet kyllingefilet, pasta og yoghurtdressing, grundet udeklareret allergene (sennep).
19. marts 2019, 14:30
Endnu en god grund til at besøge Fur.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring