Et ’lortejob’ grundlagde en succesfuld virksomhed

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Der er efterhånden gået næsten 40 år siden Poul Bak satte sin første tagrende op ved en dansk mødding – i starten som en fritidsbeskæftigelse for faren og senere som en del af opgaverne i egen tømrervirksomhed.  

’Der var ikke det store bud om disse opgaver, fordi det rent ud sagt lugtede af lort’, forklarer Poul Bak med et smil. ’Derfor var det en god måde for mig til at komme i gang med min egen virksomhed’.

Han forklarer videre, at dette ’beskidte arbejde’ gav ham en masse værdifulde relationer til især landbruget, som i de første mange år udgjorde en stor del af virksomhedens øvrige opgaver.

Og netop relationer til andre mennesker har gennem hele Poul Baks karriere været en afgørende årsag til succes – både for ham selv og for hans virksomhed i Jebjerg, der i dag tæller 9 ansatte foruden familien.

Meget kendetegnende for de gode relationer er, at virksomheden igennem alle år har kunnet tale sig til rette med samarbejdspartnerne, når der har opstået uenigheder – det har aldrig været nødvendigt at gå rettens vej.

Med relationernes store betydning, har det været naturligt for Poul Bak at få næste generation ind i firmaet: 26 årige tømreruddannede Casper Bak er i første omgang partner i firmaet. Men det er planen, at han starter til februar næste år, når han er færdiguddannet som bygningskonstruktør.

Poul Bak har dog ikke tænkt sig at forlade virksomheden foreløbigt, men derimod køre et ledelsesmæssigt parløb med sønnen de kommende år.

Baggrundsinfo: Tømrer & snedker Poul Bak ApS blev etableret i 1986. Opsætning af tagrender ved møddinger var i starten en så stor del af virksomhedens opgave, at en tagrende blev en del af firmalogoet. Virksomheden gennemfører i dag hovedsageligt renovering og vedligehold på bygninger – primært i lokalområdet, men med virkefelt i hele landet. Og så er virksomheden i øjeblikket ved at uddanne lærling nummer 24.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
21. maj 2019, 09:00
Sommerhumøret blev kickstartet ved Rasmus Seebachs første store familiekoncert, som lørdag bragede løs i Mølleparken i Aalborg.
21. maj 2019, 11:00
Efter nogle svære år med blodrøde tal på bundlinjen kan den lokale arbejdsmiljørådgiver, Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest glæde sig over sorte tal for 3. år i træk.
20. maj 2019, 09:00
Energiselskabet Eniig, Skive Kommune og Spar Vest Fonden vil træde ind i ejerkredsen omkring GreenLab Skive A/S.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring