Erhvervsnetværk Glyngøre vokser fortsat

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Fra Glyngøre forfølger Poul Erik Jespersen og mandskabet fra virksomheden Flex Trim fortsat drømmen og missionen om at levere markedets bedste slibeløsninger til overfladepudsning verden over. Men selvom ambitionerne er høje, starter det hele stadig i Glyngøre. Flex Trim er seneste nye medlem, som også bakker op om det lokale erhvervsliv i Glyngøre.

Ved årsskiftet er der – officielt – kommet en række nye medlemmer til netværket for de lokale erhvervsdrivende i Glyngøre. Men allerede inden nytår kunne Thomas Rosenkrands, som er tovholder for Erhvervsnetværk Glyngøre, byde velkommen til de første nye medlemmer fra 2017.

Restauratøren hos Limfjordens Hus gjorde status på de første 2 år i Glyngøre og så frem til de næste mange år. Samtidig besluttede han sig for at blive medlem i Erhvervsnetværk Glyngøre. Da SKOV også meldte sig ind i netværket, tog flere virksomheder den samme beslutning og takkede ja til et medlemskab. Med virksomhederne INTERFJORD og Advokatfirmaet Jeppe L. Jepsen nåede medlemstallet op på 21 medlemmer.

Men netværket vokser fortsat. For en anden Glyngøre-virksomhed, nemlig Flex Trim, er seneste nye medlem. Thomas Rosenkrands glæder sig over endnu et medlem med solide kompetencer og ressourcer, som ønsker at bakke op om netværket. Thomas Rosenkrands siger: ’Erhvervsnetværk Glyngøre handler jo både om at støtte op om sit lokalområde og øget samarbejdet i det lokale erhvervsliv. Det er derfor skønt, at netværket tiltrækker alle typer virksomheder, både små og store, men også de nyklækkede iværksættere og de som er etablerede.’

Manden bag Flex Trim har stor erfaring med at starte en virksomhed helt fra bunden. ’Det må kunne gøres nemmere – og bedre’. Sådan tænkte maskinsnedker Poul Erik Jespersen for 20 år siden, da han stod med et slibeværktøj i hånden på sin arbejdsplads. Men det blev ikke bare ved tanken.

20 år senere står Poul Erik Jespersen stadig i spidsen for sin virksomhed Flex Trim i Glyngøre, som udvikler patenterede slibeløsninger til træ-, metal- og kompositindustrien verden over. Som 68-årig forfølger han fortsat sin drøm om at være markedets førende med nye og bedre løsninger.

På virksomhedens adresse i Glyngøre udvikles mange af de nye løsninger i testcenteret. Løsninger, som gennem årene er blevet til mere end 50 patenterede produkter, der gør overfladeslibning hurtigere, nemmere og mere effektivt. Flex Trim beskæftiger i dag 25 personer med egne afdelinger i Tyskland, Sverige, USA og Kina.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. november 2019, 09:00
En ny undersøgelse fra Arbejdstilsynet viser, at ca. en fjerdedel af landets 165.500 virksomheder med færre end 10 ansatte ikke har foretaget en arbejdspladsvurdering (APV).
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
19. november 2019, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn tirsdag aften kl. 19:00, sejlende under antiguansk flag.
19. november 2019, 11:00
Det er nu tid til at bestille handicapkørsel, hvis du skal rejse i forbindelse med julen og nytåret.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring