Erhvervslejemål på 900 m2 inkl. mentorordning for iværksætter(e)

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Direktør Per Poulsen hos SabetoFLEX i Roslev har lavet et iværksætter-tilbud lidt ud over det sædvanlige. Han vil nemlig gerne hjælpe nystartede iværksættere i gang og tilbyder en komplet ’pakke’, der består af leje af gode lokaler til halv pris inklusive en løbende mentor-ordning.

Per Poulsen er direktør hos SabetoFLEX i Roslev, en virksomhed han selv stiftede i 2002 efter flere år i VVS branchen. Per Poulsen så et forretningspotentiale i en ny type af blyfri inddækningsløsninger, som han udviklede og opnåede patent på.

Over årene har Per Poulsen udviklet og ledet sin virksomhed i en positiv retning, hvor markedsandelene på det danske og det udenlandske marked er styrket med årlig omsætningsvækst. I dag er SabetoFLEX i Roslev den største producent i Danmark af miljørigtige, blyfri inddækningsløsninger til skorstene, kviste, ventilationsrør, aftrækskanaler, m.m.

Virksomhedens vækst og vokseværk var årsag til, at SabetoFLEX i 2015 flyttede adressen i Roslev fra Hesthøjvej nr. 5 til nr. 13. Per Poulsen forklarer: ’På Hesthøjvej 5 havde vi nogle gode bygninger på 900 m2. Men vi voksede med tiden ud af de gamle lokaler og var tvunget til at leje lagerplads ude i byen. Nu er alt under et tag i en fremtidssikret løsning, der tager højde for vores vækstplaner. På Hesthøjvej 13 har vi 3.800 m2, som rummer produktion, lager til rå- og færdigvarer, kontorer, kursusfaciliteter, showroom, m.m.

Siden da har fremtidsudsigterne for bygningerne i nr. 5 været uvisse. Men nu har Per Poulsen altså besluttet sig for at gøre noget ekstra for at få liv i bygningerne igen og samtidig hjælpe en nystartet virksomhed i gang. Derfor har han sammensat et særligt iværksætter-tilbud, som udover leje af lokaler også omfatter en mentor-ordning.

Per Poulsen fortæller, at der er flere årsager til, at han har udtænkt dette tilbud: ’Jeg vil gerne se aktivitet i de tomme bygninger igen og hvis jeg samtidig kan hjælpe en ny iværksætter ordentligt i gang, er det gevinst for alle parter. Derfor vil jeg gerne tilbyde en billig leje til halv pris det første år og samtidig byde ind med min erfaring til en kommende lejer. Der er mange faldgruber man kan ryge i, når man starter egen virksomhed og nogle af dem kan måske undgås, når man har en etableret erhvervsdrivende at spørge til råds.’ 

Han forklarer videre, at han har et stort ønske om at styrke sammenholdet og samarbejdet i lokalområdet og han mener, det er vigtigt at bakke op om det lokale erhvervsliv. Det gælder også de nye og kommende virksomheder på egnen. Derfor håber han at komme i kontakt med den rette iværksætter, som blot har brug for lidt opbakning til at komme i gang. Han oplyser, at det kan være en enkelt iværksætter eller måske flere, da der er mulighed for at dele lejemålet op i 2 eller 3 lejemål.

Per Poulsen oplyser følgende om lejemålet og mentorordningen:

  • Udlejning af gode lokaler på adressen Hesthøjvej 5, 7870 Roslev.
  • Der er 844 m2 værksted med omklædning, frokostrum, bad og toiletter, et kontor på 118 m2 med toilet, nyt køkken med arkiv, samt 4 kontorrum.
  • Der fyres med træpiller, luft til vand varmepumper, naturgas som back up og solceller på taget, meget billig i drift.
  • Det er muligt at få forkøbsret.

Mentorordningen kan aftales og forløbe på flere måder. Per Poulsen stiller et antal mentortimer til rådighed for kommende lejer(e). Men der er også mulighed for at aftale mentorforløb med andre lokale virksomhedsledere. Det kræver dog, at man bliver medlem af den lokale forening ’Arbejdsgiverne’. Vil man vide mere om mentorordningen, kan Per Poulsen fortælle mere om mulighederne.   

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. januar 2020, 11:00
Om kort tid bliver Thise Mejeris mælk tappet på en ny klimavenlig karton. De nye kartoner vil helt igennem være baseret på træmasse fra Skandinavien og sikrer en markant CO2 reduktion.
17. januar 2020, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn lørdag eftermiddag den 18. januar, sejlende under russisk flag.
17. januar 2020, 15:00
Hvem kunne ikke godt tænke sig at se ’gerningsstedet’ på Bette Jenses Hyw?
6. januar 2020, 09:00
I uge 2 vil alle landets politikredse gennemføre færdselskontrol på skolevejene. Det skal gøre vejene mere sikre og være med til at forebygge, at børn og unge kommer til skade, når de går eller cykler til og fra skole.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring