Erhvervsfolk var Blichfeldts korsangere for en aften

Foto: Connect - Skive
ERHVERV:

Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Blichfeldt, som blandt andet er kendt som frontfigur i Big Fat Snake, var inviteret af Salling Banks Erhvervsnetværk.

Aftenen bød på kombineret koncert og korundervisning, så de fremmødte både kunne nyde musikken og få testet evnerne som korsangere. Blichfeldt havde til lejligheden medbragt ét af Big Fat Snakes største hits, “Bonsoir, madame”, som deltagerne blev undervist i.

Efter den indledende sangundervisning, fik aftenens korsangere mulighed for at pleje stemmebåndene med en omgang tapas, inden der igen skulle øves på nummeret. Herefter fik de lov at slappe lidt af igen, mens Blichfeldt gav koncert. Men kun for en stund, da aftenen blev rundet af med Blichfeldts opførelse af “Bonsoir, madame” - naturligvis med aftenens deltagere som kor.

“Det er godt at se, at folk er friske på udfordringen, og bare kaster sig ud i det. Vi er glade for at kunne give folk nogle lidt anderledes og sjovere oplevelser, end man måske normalt forbinder med det at være med i et erhvervsnetværk,” siger Jeanette Kilde fra Salling Banks Erhvervsnetværk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk