Eksport på den nemme måde - gratis eksporthjælp til SMV’er

Foto: SET / Colourbox
ERHVERV:

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men verdens største b2b-netværk, Enterprise Europe Network, tilbyder faktisk - helt gratis - innovative SMV’er hjælp til at finde partnere, projekter og teknologier i udlandet!

For at udbrede kendskabet til EENs tilbud, inviterer SET Skiveegnens erhvervsliv til informationsmøde torsdag d. 21. september (kl. 15:00 til 17:00).

-Helt konkret får vi besøg af International Project Consultant Anders Skeem, der vil give deltagerne indsigt i EENs tilbud indenfor b2b (distributører, agenter, forhandlere, underleverandører m.fl.), teknologi (f.eks. licensaftaler) og EU-projektsamarbejde, fortæller erhvervskonsulent Frank Petersen fra SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter.

Ifølge Frank Petersen har mødet også har et andet element, idet Maja Grimnitz fra 2018 Ice Hockey WM deltager for at informere om muligheden for at brug VM som smøremiddel for en B2B aftale med udenlandske samarbejdspartnere under det 3 uger lange VM, der afvikles i Herning og København i maj næste år. Alene i Herning forventer man op til 300.000 tilskuere fra hele verden, men naturligvis primært fra de 16 deltagerlande.

Enterprise Europe Network blev etableret af Europa-Kommissionen i 2008 og har siden udviklet sig til et globalt netværk af erhvervsfremmeaktører i de mere end medlemslande. EEN har kontorer i alle EU-lande og i 23 ikke-EU-lande, hvor knap 600 partnerorganisationer står klar til at hjælpe innovative små og mellemstore virksomheder samt vidensinstitutioner med international vækst.

Ud over at hjælpe med at finde udenlandske samarbejdspartnere og teknologier, har EEN også mulighed for at tilbyde danske virksomheders teknologi og produkter til udenlandske samarbejdspartner. Netværket tilbyder hjælp til at finde projektpartnere til (EU) projekter, ligesom EEN kontorerne giver information og vejledning om tilskudsmuligheder, udenlandske markeder og muligheder, EU-udbud og –regler m.m.

-Hos SET vil vi gerne hjælpe egnens virksomheder til at udnytte eksportmulighederne bedst og nemmest muligt for den enkelte, forklarer Frank Petersen, der uddyber: –Enterprise Europe Network er én af SETs professionelle samarbejdspartnere og jeg kan kun anbefale interesserede virksomheder at sætte to timer af til at høre, hvordan EEN kan hjælpe med at finde nye forretningsmuligheder, produkter og teknologier. Og at vi så samtidig får mulighed for at høre om den erhvervsrettede del af ishockey VM ser jeg som et stort plus.

Det er gratis at deltage i ”Eksport på den nemme måde” den 21. oktober, men tilmelding er nødvendig via www.skiveet.dk .

Fakta:
Eksport på den nemme måde
Torsdag d. 21. september kl. 15:00 til 17:00
SET, Østerbro 7, Skive

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. januar 2019, 11:00
Almindelige lønmodtagere fra Skive kan få langt flere penge til pensionisttilværelsen, hvis de har fokus på, hvad de betaler for at spare op.
15. januar 2019, 09:00
Reitan Distribution A/S tilbagekalder makrelsalat med gæring/ luftdannelse og med risiko for indhold af histamin.
14. januar 2019, 10:00
Nyt fortov, kantsten og asfalt på Erantisvej. Fortovsarbejdet påbegyndes i uge 3 og forventes afsluttet i uge 11.
10. januar 2019, 15:00
Skive Awards skød i går gang i både billetsalget og nomineringsprocessen.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring