Du skal dyrke sex med dine kunder!

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Der blev rusket godt og grundigt op i opfattelsen af salg, da Sallings erhvervsnetværk afholdt netværksmøde for godt 30 engagerede erhvervsfolk i Pulsen i Balling. Men selvom oplægsholder Niels Sønderby talte om at dyrke sex med kunderne, var det ikke prostitution, han opfordrede til.

’Niels Sønderby er meget anerkendt for sit oplæg ’Make Love and Money’’, begynder tovholder Thomas Rosenkrands. ’Men jeg havde ikke selv haft lejlighed til at høre ham. Derfor glædede jeg mig meget til aftenen og blev på trods af mine høje forventninger positivt overrasket’. 

Han forklarer videre, at deltagerne bestemt også var positivt stemt overfor energibundtet Niels Sønderby, som med stor glæde, entusiasme og humor gav tilhørerne mange gode fif til, hvordan salg påvirkes.

Den positive stemning kunne både ses på tilhørernes spørgsmål og helt konkret på, at Niels Sønderbys medbragte 10 eksemplarer af ’KAN JEG HJÆLPE DEN NÆSTE?!’, blev revet væk efter mødet.

Og tilbage til sex med kunderne: Niels Sønderby forklarede, at salg i bund og grund handler om at give kunden LYST til at handle med dig – fuldstændigt ligesom sex, fungerer salg bedst, hvis begge parter er med på den. Niels Sønderby forklarede, at vi skal stoppe med at sælge produkter på vores præmisser, og i stedet finde ud af, hvad kunden ’tænder på’ og sælge på kundens præmisser. Banalt, men alligevel en svær øvelse for de fleste virksomheder.

Gårsdagens oplæg var arrangeret af de lokale erhvervsnetværk i Balling, Jebjerg, Roslev, Durup, Glyngøre og Breum-Grønning og omegn som et led i Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenters store erhvervsnetværksprojekt.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk