Det unge team slår til igen - Endnu en pris til Limfjordens Hus

Hele holdet bag restauranten i Limfjordens Hus fejrer succesen sammen
Foto: Limfjordens Hus
Hele holdet bag restauranten i Limfjordens Hus fejrer succesen sammen
ERHVERV:

Helt ude på den alleryderste pynt af molen i Glyngøre ligger Limfjordens Hus - en gemt perle med smuk udsigt over Limfjorden.

Men gemt er absolut ikke det samme som glemt, når det handler om Limfjordens Hus. Restauratør Daniel Justesen har tidligere vundet prisen som Årets Iværksætter ved Skive Awards og i år løb restauranten med prisen som Årets Restauration, ligesom Limfjordens Hus er en af Vestjyllands bedst anmeldte restauranter.

-Hele holdet er selvfølgelig mega stolte, når vi vinder priser og får gode anmeldelser, fastslår Daniel Justesen,.der tilføjer: -Vi er et ungt team med en gennemsnitsalder på kun 24 år. Jeg selv var kun 24, da jeg overtog restauranten og min restaurantchef fik jobbet som kun 21-årig. Hun var i øvrigt i top 3 til Skive Awards indenfor ”Årets Medarbejder”.

Daniel Justesen har haft stor succes siden han overtog forpagtningen af Limfjordens Hus i 2015 og han mener at vide, hvordan succesen er opstået:

-For ja, selvfølgelig handler det også om, at vi tilbyder uformel gourmetmad til priser, hvor alle kan være med – at vi går op i lokale råvarer, samarbejdet med lokale småleverandører og efterhånden leverer en del mad ud af huset til fester. Det er heller ikke uvæsentligt, at lokale leverandører kan sælge deres råvarer fra haven/gården til os, hvis de har mere end de selv kan bruge og at vi har en specialbutik, der sælger lokale råvarer og hjemmelavede specialiteter, ligesom vi pt er det eneste sted i Salling/Skive/Mors, der har fast salg af ferske fisk, konstaterer han.

-Men alt dette kan jeg jo ikke klare alene, lyder det med overbevisning fra Daniel Justesen, der hurtigt kommer frem til det, som ligger ham meget på sinde, nemlig medarbejderne: -Vi har et helt unikt sammenhold, og er venner på kryds og tværs i fritiden, til trods for, at ingen af os kendte hinanden inden Limfjordens Hus. Sammen foretager vi mange sociale ting sammen i fritiden. Det kan være sportsrelateret eller f.eks. et besøge i toprestauranter for inspiration.

Daniel Justesen fortæller, at holdånden på Limfjordens Hus er unik og at det unge team elsker at udfordre hinanden og løfte i flok. – Der findes ikke noget JEG, men kun et VI i Limfjordens Hus, understreger han og slutter med et citat fra én af sine medarbejdere: - Vi ikke kun hinandens kollegaer, men lige så meget et lille hjem med en lille familie, hvor vi anerkender, støtter og udvikles både sammen og individuelt. Et sted, hvor vi ønsker at vores gæster skal være lige så glade for at være og besøge, som vi selv er

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
17. september 2019, 15:00
Den 1. oktober starter gruppeforløb for voksne med symptomer på angst og/eller depression.
17. september 2019, 09:00
Falengreen A/S tilbagekalder First Price Ice Tea med Ferskensmag 5x250ml., da der er konstateret vækst af mug/skimmel i dele af partiet.
16. september 2019, 11:00
Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring