Der er nu sat navn på de 18 nominerede til Skive Business Awards

Foto: Kulturcenter Limfjord
ERHVERV:

Den 25. januar 2017 slår Kulturcenter Limfjord dørene op til årets netværksarrangement, Skive  Business Awards, der er en hyldest til hele Skiveegnens erhvervsliv.

Virksomheder og enkeltpersoner, som har gjort det særligt godt, bliver anerkendt inden for 6 forskellige priser. Og nu er der så udvalgt 3 nominerede til hver af de 6 priser. Kun en enkelt i hver kategori bliver kåret som vinder, men alle nominerede vil blive hædret ved Skive Business Awards.

I knap to måneder har alle kunnet indstille kandidater til de forskellige priser i Skive Business Awards.

- Vi er positivt overraskede over de mange indstillinger, fortæller Lise Korsgaard, som er projektleder på Skive Business Awards, der tilføjer: -Vi havde nemlig fået at vide fra kolleger, som afholder lignende award shows, at det godt kunne være svært at få folk til at indstille.

Indstillingsrunden er ny for alle priser, da juryen i de forskellige priser tidligere selv udvalgt kandidater.

- Vi valgte at lave en indstillingsrunde for at alle kunne byde ind med, hvem de syntes fortjente at blive hædret, fortæller Lise Korsgaard. Hun uddyber: -Det er svært at vide alt om, hvad der sker af initiativer på Skiveegnen og samtidig er der mange virkelig dygtige medarbejdere og virksomheder, der lever ”det stille liv” - og dem havde vi brug for at blive gjort opmærksom på.

De enkelte juryer har udvalgt de nominerede ud fra såvel de personer/virksomheder, som de normalt ville have haft med i runden og dem, som er blevet indstillet via hjemmesiden.  -Og vi kan se på de endelige nomineringer i de forskellige kategorier, at der også er navne fra hjemmesiden i spil - så hele indstillingsprocessen er helt klart noget vi vil fortsætte med, fortæller Lise Korsgaard.

De 18 nominerede er nu offentliggjort på www.skivebusinessawards.dk og den 25. januar findes der en vinder i hver kategori.

- Vi håber selvfølgelig, at egnens erhvervsliv vil støtte op om denne prisuddeling, der jo i høj grad også er et netværksarrangement og et underholdningsshow. Er du ejerleder, iværksætter eller direktør, så bør du helt klart være med denne dag, lyder opfordringen fra Lise Korsgaard.

Det bliver en aften med underholdning i særklasse. Konferencier er den lokale Søren Vester og foredragsholder er Hella Joof, hvis sprudlende foredrag tager sit afsæt i begrebet ”Lykke”. I mange år havde Hella Joof regler for næsten alt. Særligt for hvilken mand, hun skulle have. Men i et liv fuld af regler er der sjældent plads til de ting, der kommer fra den blinde vinkel. Som Hella Joof formulerer det: ”Lykken kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko og en mærkelig vindjakke”.

- Der er et begrænset antal billetter til Skive Business Awards,  så vil du være sikker på at være med denne aften, så bør du reservere billet allerede nu på www.skivebusinessawards.dk, lyder det afslutningsvis fra Lise Korsgaard.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring