Den bedste start for iværksættere

ERHVERV:

I takt med at det er lettere end nogensinde før at få et CVR-nummer og stifte egen virksomhed prøver mange nye iværksættere kræfter med selvstændig virksomhed. Men indenfor de første fem år må mange lukke ned igen.

Ifølge Per Poulsen, der er dirketør i SabetoFLEX i Roslev, skyldes det at de nystartede selvstændige ofte står meget alene med alle opgaverne i virksomheden og mangler den fornødne erfaring.

- Som lille selvstændig må man nødvendigvis favne bredt i sin kunnen for at varetage alle rollerne i virksomheden. Nogle mangler erfaring og har man ingen at spørge til råds, er det desværre let at lave dyre fejl undervejs, siger Per Poulsen.

Han har tidligere afprøvet mentorordninger og har bidraget til at få et par mindre virksomheder på rette kurs. Han fortæller, at virksomhederne havde gode produkter, men blot manglede den rette hjælp til at lave en fornuftig forretning og komme til at tjene penge. Derfor kan sparring med en erfaren erhvervsdrivende måske gøre forskellen og være afgørende for virksomhedens succes. 

Per Poulsen, der ejer bygningerne på Hesthøjvej 5 i Roslev, tilbyder således fordelagtige lejemål samt mentorordning i sine lokaler. - Jeg vil gerne hjælpe nye iværksætter ordentligt i gang ved at tilbyde en billig husleje det første år og samtidig byde ind med min erfaring og sparring til kommende de lejere, siger han.

Virksomhed, SabetoFLEX, producerer blyfri inddækningsløsninger og er i dag den største producent af sin art i Danmark. Eksporten er stigende med en betydelig omsætningsvækst. Men trods travlheden tager Per Poulsen sig altså tid til at hjælpe andre virksomhedsdrivende.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk