Deloitte åbner kontor i Skive

Deloitte i Skive
Deloitte i Skive
ERHVERV:

Den 1. februar 2016 åbner Deloitte nyt kontor i Skive. Dermed får de midt- og vestjyske virksomheder endnu bedre adgang til rådgivere og revisorer, der kan bidrage til at skabe vækst.

”Vi arbejder løbende for at styrke vores lokale tilstedeværelse, og det er naturligt for os at etablere os i Skive, som har et sundt erhvervsliv med et stort potentiale. Derfor er vi stolte af, at kunne åbne kontor i Skive, således at vi er tættere på vores kunder i området,” siger partner i Deloitte i Viborg Kenneth Biirsdahl.

Med åbningen af kontoret vil de midt- og vestjyske kunder have adgang til revisorer og rådgivere, der både har et indgående kendskab til lokalområdet og samtidig et internationalt udsyn.

”Mange midt- og vestjyske virksomheder vil gerne skabe vækst. Som Danmarks største revisions- og rådgivningshus har vi en unik position i forhold til at rådgive vores kunder om, hvordan de kan styrke deres forretning,” siger Kenneth Biirsdahl.

Det bliver partner i Deloitte Peder Østergaard, der kommer til at stå i spidsen for det nye kontor. Han glæder sig over, at flere virksomheder allerede har meldt ud, at de skifter til Deloitte.

”Allerede inden åbningen har flere virksomheder i Skive meldt til os, at de fremover gerne vil købe revision og rådgivning af Deloitte. Det er naturligvis ekstremt glædeligt, at vi har fået en flyvende start, og vi kan blot sige, at vi glæder os til at trække i arbejdstøjet,” siger Peder Østergaard

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
21. september 2018, 12:00
En stolt, glad og totalt overrasket Nadja Broholm fik torsdag 20. september kl. 20 overrakt Skive Sangskriver Festival 2018´s talentpris Mads Langer Prisen.
21. september 2018, 08:00
Agertoften i Skive står for en renovering af både fortov og kantsten, som sættes i gang af Skive Kommunes folk fra entreprenørgården. Fortovsfliser vil blive udskiftet med nye af samme type som eksisterende
21. september 2018, 16:00
Samlet indsats med fælles sekretariat og involvering af alle interessenter skal koble kommunerne på det jyske motorvejsnet.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring