Deloitte åbner kontor i Skive

Deloitte i Skive
Deloitte i Skive
ERHVERV:

Den 1. februar 2016 åbner Deloitte nyt kontor i Skive. Dermed får de midt- og vestjyske virksomheder endnu bedre adgang til rådgivere og revisorer, der kan bidrage til at skabe vækst.

”Vi arbejder løbende for at styrke vores lokale tilstedeværelse, og det er naturligt for os at etablere os i Skive, som har et sundt erhvervsliv med et stort potentiale. Derfor er vi stolte af, at kunne åbne kontor i Skive, således at vi er tættere på vores kunder i området,” siger partner i Deloitte i Viborg Kenneth Biirsdahl.

Med åbningen af kontoret vil de midt- og vestjyske kunder have adgang til revisorer og rådgivere, der både har et indgående kendskab til lokalområdet og samtidig et internationalt udsyn.

”Mange midt- og vestjyske virksomheder vil gerne skabe vækst. Som Danmarks største revisions- og rådgivningshus har vi en unik position i forhold til at rådgive vores kunder om, hvordan de kan styrke deres forretning,” siger Kenneth Biirsdahl.

Det bliver partner i Deloitte Peder Østergaard, der kommer til at stå i spidsen for det nye kontor. Han glæder sig over, at flere virksomheder allerede har meldt ud, at de skifter til Deloitte.

”Allerede inden åbningen har flere virksomheder i Skive meldt til os, at de fremover gerne vil købe revision og rådgivning af Deloitte. Det er naturligvis ekstremt glædeligt, at vi har fået en flyvende start, og vi kan blot sige, at vi glæder os til at trække i arbejdstøjet,” siger Peder Østergaard

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
13. februar 2019, 14:00
Nu bliver det muligt at læse softwareudvikling ved siden af jobbet i Skive.
23. januar 2019, 09:00
Når der lørdag den 6. april åbnes op for en ny lokal model-messe i Durup Hallen, er der ikke catwalk på programmet.
15. februar 2019, 08:30
Forventes at ankomme til Skive Havn lørdag aften ca. kl. 18:00, sejlende under tysk flag.
15. februar 2019, 15:00
Mange håndværkere mødte op, da Skive Kommune og SET holdt det årlige orienteringsmøde om de udbud, der vil komme i løbet af 2019.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring