Center Salling og husets lejere inviterer til Åbent Hus

Foto: TR Consult
ERHVERV:

I forbindelse med det nye år er der også nyheder hos Center Salling i 2017. Derfor markerer Center Salling det nye år og byder velkommen til nye lejere, når de i fælleskab inviterer til Åbent Hus fredag d. 20. januar 2017 kl. 13.00-16.00.

Center Salling slog dørene op til hele Salling-egnens nye handels- og kontorhus i hjertet af Durup i maj sidste år. Åbningen blev markeret med taler, musik, fest og skarpe tilbud til de handlende fra centrets butikker. Den første weekend var velbesøgt og der var stor ros til den unge iværksætter og ildsjæl, Marianne Filtenborg fra Mors, som er initiativtageren bag Center Salling.

Siden den succesfulde åbningsweekend har der fortsat været god opbakning til det lokale center og interessen for centrets tilbud har været vedholdende. I det alsidige center, der både rummer butikslokaler til de handlende og kontorfaciliteter, er der siden etableringen løbende iværksat nye tiltag og tilbud.

Årsskiftet byder da også på nyheder hos kontorfælleskabet i huset og for centrets kunder. I den anledning inviterer Center Salling og husets lejere til Åbent Hus fredag d. 20. januar 2017 kl. 13.00 – 16.00.

Pr. 1. januar flyttede præstesekretær for Durup Tøndering Nautrup Sogne, Jette Kildahl, ind i et af de sidste ledige kontorlokaler i centret. Til Åbent Hus-arrangementet viser hun og repræsentanter fra Durup Tøndering Nautrup Sognes Menighedsråd det nye kontor frem.

En anden ny lejer er Pia D. Rasmussen, som er indehaver af webshoppen First Choice Living. Shoppen tilbyder trendy boliginteriør med holdning og kant. Nu kan kunder i Center Salling opleve et udvalg af produktsortimentet, som har fokus på det æstetiske og funktionelle udtryk. First Choice Living fejrer åbningen af den nye, fysiske butik i Center Salling med et særligt tilbud. Hele januar kan kunderne spare 20 % på alle varer i den fysiske butik i centret.

Til Åbent Hus i Center Salling kan man også møde Frk. Filtenborg og Klinik Salling ved Mogens Vangsgaard, som fortæller om alternative behandlingsformer, samt Pedersborg Vin, som byder på smagsprøver til bl.a. forårets konfirmationer.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring