Center Salling i Durup gentager sidste års succes

Foto: Thomas Rosenkrands
ERHVERV:

Sidste sommer arrangerede Center Salling torvedage hver torsdag hele sommeren. Det var dengang en stor succes med mange besøgende hver gang. Denne sommer gentages succesen – dog i en lidt anden form.

- Sidste år havde vi torvedag hver torsdag. Og selvom det var velbesøgt hver gang, har vi i år valgt at begrænse antallet til to dage og samtidig have lidt mere at byde på, fortæller indehaver og daglig leder, Marianne Filtenborg.

Som noget nyt vil der i år være tombola, hvor deltagerne kan vinde gevinster fra en række lokale virksomheder i Salling, Skive og på Mors. Desuden er der siden sidst kommet nye forretninger til, herunder Blomsteriet, First Choice Living, Laquer og Forever Living.

I år gennemføres arrangementet i samarbejde med Durup Borger- og Erhvervsforening og bestyrelsesformand Thomas Rosenkrands udtaler: - Vi er glade for, at Marianne har lyst til igen at lægge energi, Center og arbejde i at skabe liv på torvet i Durup denne sommer. Derfor var det naturligt for os at bidrage til planlægningen og den praktiske gennemførelse.

Parterne oplyser slutteligt, at konceptet ellers er det samme som sidste år, hvor gæsterne foruden lidt shopperi også kan købe sig til aftensmaden hos den lokale kromutter og få sig et godt glas vis hos Pedersborg Vin.

De to torvedage afholdes sidste torsdag i henholdsvis juni og juli. Begge dage i tidsrummet 17.00-20.30 og begge dage med levende musik.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk