Center Salling i Durup er en stor succes

Foto: TR Consult
ERHVERV:

De fleste tog hatten af for iværksætter Marianne Filtenborgs mod, da hun lancerede sit nye butiks- og kontorcenter. Men de færreste havde regnet med, at Center Salling i Durup allerede efter få måneder ville være en succes. Marianne Filtenborg forklarer:

’Lige fra starten har der været en god interesse for at leje sig ind for en kortere eller længere periode. Og jeg oplever løbende, at nye interesserede spørger ind til mulighederne’.

Hun forklarer videre, at der i denne uge har været en lejer, som kun skulle bruge et kontor i en uge. Det var en kvinde fra Sjælland, som var på ferie med sin familie og havde brug for et midlertidigt kontor. Kvinden fik naturligvis en lejekontrakt på en uge.

Samtidig har Marianne Filtenborg netop fået et par nye faste aftaler på plads. Og det betyder, at de fleste lokaler nu er udlejede og at det begynder at se rigtig fornuftigt ud. Succesen har desuden skubbet Marianne ud af det store kontor på første sal, hvorfra hun har styret Center Sallings tilblivelse og videre udvikling.

Men ikke kun de erhvervsdrivende har fået øje på mulighederne i Center Salling. Også egnens borgere nyder godt af aktiviteterne og de gode tilbud – ikke mindst på de tilbagevendende torvedage hen over sommeren, som indtil videre har været lidt af et tilløbsstykke i Durup.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk