Bogild IT i Roslev indgår samarbejde

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Fordommene om, at der ikke sker noget som helst udenfor de store byer, er atter gjort til skamme. Denne gang er det Bogild IT i Roslev, som på flere områder matcher byer som Aalborg og Aarhus.

’Vi har for ganske nylig indgået et samarbejde med verdens absolut største producent indenfor gaming computere og hardware’, begynder en stolt Allan Bøgild Pedersen, indehaver af Bogild IT. ’Det drejer sig om virksomheden MSI GAMING, som har valgt os til en af sine samarbejdspartnere’.

Han forklarer videre, at det er en samarbejdsaftale, der har været undervejs et stykke tid, fordi MSI GAMING først skal vurdere, hvorvidt forhandleren lever op til den verdensomspændende producents krav. Blandt andet kigger producenten på salgsniveauet og på, hvilke aktiviteter forhandleren kan tilbyde sine kunder.

’Det var været et stort plus for os, at vi eksempelvis tilbyder vores kunder at teste VR briller – det skal du ellers helt til Aalborg eller Aarhus for at gøre’, understreger Allan Bøgild Pedersen. ’ Men når man først er kommet igennem nåleøjet til MSI GAMING, så giver samarbejdsaftalen adgang til en masse fordele, såsom kursusmateriale, demo-modeller og de mest hotte produkter indenfor gaming’, fortsætter han.

Aktuelt betyder samarbejdsaftalen, at Bogild IT i Roslev har de nyeste modeller på lager og udstillet i butikken. Det gælder blandt andet den sprit nye PX serie, som kun er kommet til Skandinavien i 30 stk. i første omgang. En af disse befinder sig p.t. i Roslev.

For Allan Bøgild Pedersen er det vigtigt at få vist og fortalt, at sker en masse spændende ting i lokalområdet. Snart udlodder han derfor demo VR brillerne, som har en værdi af 7.500 kr. Det sker i forbindelse med en igangværende konkurrence blandt de af forretningens kunder, der køber en VR-Ready Gamer-PC senest den 15. juni 2017. Hvad forretningen herefter kommer til at byde på, er endnu ikke fastlagt. Men Allan Bøgild Pedersen tør godt love, at det bliver noget, som er værd at køre langt efter.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
11. november 2019, 11:00
Den lokale springrytter, Anna-Mathilde Alsing Nielsen fra Dølby ved Skive, deltog i weekenden til de jyske mesterskaber i Ålborg.
12. november 2019, 09:00
Søndag den 24. november kl. 16 spiller The Blackbirds i Fur Kirke.
4. november 2019, 15:30
Som den første sundhedspleje i verden er afdelingen i Skive Kommune blevet certificeret Marte Meo-institution.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring