Bogild IT i Roslev indgår samarbejde

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Fordommene om, at der ikke sker noget som helst udenfor de store byer, er atter gjort til skamme. Denne gang er det Bogild IT i Roslev, som på flere områder matcher byer som Aalborg og Aarhus.

’Vi har for ganske nylig indgået et samarbejde med verdens absolut største producent indenfor gaming computere og hardware’, begynder en stolt Allan Bøgild Pedersen, indehaver af Bogild IT. ’Det drejer sig om virksomheden MSI GAMING, som har valgt os til en af sine samarbejdspartnere’.

Han forklarer videre, at det er en samarbejdsaftale, der har været undervejs et stykke tid, fordi MSI GAMING først skal vurdere, hvorvidt forhandleren lever op til den verdensomspændende producents krav. Blandt andet kigger producenten på salgsniveauet og på, hvilke aktiviteter forhandleren kan tilbyde sine kunder.

’Det var været et stort plus for os, at vi eksempelvis tilbyder vores kunder at teste VR briller – det skal du ellers helt til Aalborg eller Aarhus for at gøre’, understreger Allan Bøgild Pedersen. ’ Men når man først er kommet igennem nåleøjet til MSI GAMING, så giver samarbejdsaftalen adgang til en masse fordele, såsom kursusmateriale, demo-modeller og de mest hotte produkter indenfor gaming’, fortsætter han.

Aktuelt betyder samarbejdsaftalen, at Bogild IT i Roslev har de nyeste modeller på lager og udstillet i butikken. Det gælder blandt andet den sprit nye PX serie, som kun er kommet til Skandinavien i 30 stk. i første omgang. En af disse befinder sig p.t. i Roslev.

For Allan Bøgild Pedersen er det vigtigt at få vist og fortalt, at sker en masse spændende ting i lokalområdet. Snart udlodder han derfor demo VR brillerne, som har en værdi af 7.500 kr. Det sker i forbindelse med en igangværende konkurrence blandt de af forretningens kunder, der køber en VR-Ready Gamer-PC senest den 15. juni 2017. Hvad forretningen herefter kommer til at byde på, er endnu ikke fastlagt. Men Allan Bøgild Pedersen tør godt love, at det bliver noget, som er værd at køre langt efter.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
20. september 2019, 09:00
Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring