Bog & idé kommer til Skive med landsdækkende læseglæde

Foto: Bog & idé
ERHVERV:

Danmarks største boghandlerkæde med bøger, spil og papirvarer rykker nu ind i den gamle Bøger og papir i Skive. Fælles for alle de lokale Bog & idé-butikker er en kæmpe passion for at tilbyde danskerne gode, spændende og rørende bøger samt underholdende og hyggeligt tidsfordriv. Ole Hansen glæder sig til at byde kunderne indenfor med en lang række gode velkomsttilbud.

Det er ikke blot en ny forside, som fremover vil møde de læseglade og kreative borgere i Bog & idé i Skive. Danmarks største boghandlerkæde har de seneste par år oprustet kraftigt og brænder for at give danskerne nye og gode læse- og fritidsoplevelser.

”Vi oplever stor interesse for bøger og brætspil og mærker positiv udvikling i salget, hvilket glæder os meget. Det, tror vi, hænger sammen med, at folk vil have lidt fri fra skærmene og se deres børn i øjnene,” fortæller Ole Hansen fra Bog & idé i Skive. ”Hos Bog & idé lever vi for at inspirere til gode læseoplevelser og hyggestunder med familien. Det glæder vi os til at gøre i Skive.” 

Borgerne i Skive kommer stadigvæk til at møde det samme faste lokale hold i butikken, som glæder sig til at byde de mange læseglade og kreative kunder velkommen og tilbyde den samme gode service. Som landsdækkende kæde med butikker i hele Danmark er det vigtigt for os, at vi viser en passion og kærlighed for det lokale miljø, har personlig kontakt og ikke mindst bygger langvarige relationer.

Administrerende direktør i Indeks Retail, som er kædekontor for Bog & idé, BOGhandleren og Legekæden, Marianne Lyngby Pedersen, ser også frem til åbningen af den nye Bog & idé butik.

”Vi er meget glade for at omlægge den lokale Bøger og papir butik til vores stærke Bog & idé-koncept. Bog & idé er en stor bogkæde i Danmark, som står stærkt i danskernes bevidsthed. Med omlægningen styrker vi vores position i markedet og muligheden for at løfte kvalitets- og serviceniveauet til gavn for kunderne, og vores butik fortsætter med at være lokal. På den måde sikrer vi, at alle vores butikker bliver drevet fra hjertet med et stort ejerskab og lokal nærhed og med en stærk landsdækkende kæde i ryggen, det giver styrke,” siger Marianne Lyngby Pedersen.

Med 122 butikker er Bog & idé Danmarks største boghandlerkæde med et højt kvalitets- og serviceniveau, landsdækkende 365 dages byttegaranti og et omfangsrigt bog-, spil- og papirvaresortiment.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
26. juni 2019, 09:00
Salling Group tilbagekalder et parti Tahiti vaniljestænger. Der er konstateret vækst af mug (skimmel) i produktet.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring