Bliv blandt de bedste på nettet

Foto: SET // Colourbox
ERHVERV:

I samarbejde med Googles ”Succes Online” afholder SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter igen i år 2 workshops á 4 timer, der – som navnet antyder - skal hjælpe Skiveegnens små og mellemstore virksomheder over de forhindringer, der er afgørende for succes online. Og sende dem op blandt de bedste på nettet.

Signe Bak Jørgensen fra SET fortæller, at de to workshops udbydes i et samarbejde mellem SET og Googles ‘Succes Online’, der er et initiativ fra Google i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, Dansk Industri, Dansk Erhverv, IVÆKST mfl. -Sidste år deltog 35-40 lokale virksomheder i et lignende forløb hos SET, hvor de fik en personlig tjekliste, guide til digitale værktøjer og undervisning af Googles kompetente digitale undervisere, pointerer hun.

Direktør for Google Danmark, Malou Aamund, forklarer at over halvdelen af al detailhandel i Danmark ventes at komme til at foregå digitalt i 2020 og at det derfor vil blive markant sværere at drive en succesfuld virksomhed uden en god tilstedeværelse på nettet.

-Digitalisering ude i virksomhederne kan nemlig sætte gang i hele Danmarks vækst, eksport og jobskabelse - således også i Skive, konstaterer hun, og uddyber: - Men det er vigtigt, at de små og mellemstore virksomheder griber mulighederne og udnytter de digitale redskaber. Gør de det, kan få stor positiv betydning - både for den enkelte virksomhed og for samfundet som helhed.

Om kickoff workshoppen ”Bliv bedst på nettet” den 11. oktober siger Signe Bak Jørgensen: -Denne dag handler om forståelse og overblik. Deltagerne får gennemgået de fem udfordringer, der er afgørende for succes på nettet og bliver klogere på bl.a. hjemmesidens teknik, hjemmesidens indhold, data og sporing, synlighed på nettet samt optimering og fastholdelse.

To uger efter, den 25. oktober, afholdes værkstedsworkshoppen ”Fra tjekliste til handlingsplan”, hvor deltagerne - i samspil med den digitale ekspert og hinanden – arbejder på at definere deres næste digitaliseringsindsats. I løbet af dagen laver hver deltager endvidere en handlingsplan, der sætter fokus på virksomhedens målsætninger og hvordan de opnås.

-Kom og vær med på Succes Onlines workshops og få hjælp til at blive blandt de bedste på nettet, lyder opfordringen fra Signe Bak Jørgensen. Hun gør opmærksom på, at det er gratis at deltage, men at tilmelding foregår efter først-til-mølle via www.skiveet.dk.

Succes Online
Kick-off: Bliv bedst på nettet
torsdag den 11. oktober 2018, kl.: 13:00-17:00

Værkstedet: Fra tjekliste til handlingsplan:
torsdag den 25. oktober 2018, kl.: 13:00-17:00

Sted: SET, Østerbro 7
Pris: Gratis
Tilmelding: www.skiveet.dk
Læs mere: googlesuccesonline.dk

Evaluering fra Succes Online (kilde: Google Danmark):
97% vil foretage en ændring i deres forretning efter deltagelse
96% vil anbefale forløbet til andre

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 13:00
Skive Kommune er i gang med en gennemgående udviklingsindsats på området for udsatte børn og unge.
16. august 2019, 13:00
Fra en tilfreds landsby til "Danmarks lykkeligste by".
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring