Bliv blandt de bedste online

Foto: Colourbox / SET
ERHVERV:

I samarbejde med Succes Online har SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter allieret sig med nogle af landets skarpeste digitale eksperter, der over 2 kursusdage á 4 timer vil hjælpe Skiveegnens små og mellemstore virksomheder over de forhindringer, der er afgørende for succes online – og sende dem op blandt de bedste.

Digitalisering kan nemlig sætte fuld gang i Skives vækst, eksport og jobskabelse.
Analyser fra bl.a. Boston Consulting Group (BCG) peger i retning af, at Danmark kan blive et meget rigere samfund, hvis vi formår at favne digitaliseringens mange muligheder.

-Vi tilbyder kurset gratis til et begrænset antal lokale virksomheder, fortæller Lise Korsgaard, der er eventkoordinator hos SET. Hun fortæller, at de to Succes Online-workshops – henholdsvis den 30. maj og 13. juni - dækker over blandt andet søgemaskinemarkedsføring, sociale medier og e-mailmarkedsføring.
Hver deltager får sin egen handlingsplan, der hjælper med at prioritere den næste digitaliseringsindsats.

På Kick-off mødet ”Bliv bedst på nettet” den 30. maj gennemgår Succes Online de fem udfordringer, der er altafgørende for succes på nettet: Hjemmesidens teknik, hjemmesidens indhold, data og sporing, synlighed på nettet samt optimering og fastholdelse.
Den 13. juni afholdes ”Værkstedet: Fra tjekliste til handlingsplan”. Denne dag arbejder deltagerne praktisk - i samspil med den digitale ekspert og meddeltagere - på deres egen kommende digitaliseringsindsats. Deltagerne får en handlingsplan, der sætter fokus på netop deres muligheder på nettet.

Succes Online er opstået på initiativ af Google i alliance med Erhvervsstyrelsen, PwC, DI, IVÆKST med flere.
Succes Online har siden 2012 hjulpet mere end 25.000 virksomheder i hele Danmark med at se mulighederne på nettet.

-Digitalisering er kommet for at blive. I Danmark har vi en unik chance for at få mest muligt ud af digitaliseringen, hvis de små- og mellemstore virksomheder udnytter potentialet til fulde.
Ifølge Boston Consulting Group kan vi i Danmark skabe 150.000 nye jobs frem mod 2020, dette har også stor betydning  for den enkelte virksomhed.

Da over 50 % af al detailhandel i Danmark kommer til at foregå digitalt i 2020, vil det blive markant sværere at drive en succesfuld virksomhed uden en god online tilstedeværelse. Heldigvis er der masser af gode kræfter, der gerne vil hjælpe – både offentlige og private. Så det er bare om at komme i gang, for det bliver ikke lettere af, at man venter længere, udtaler Jesper Eiby Christoffersen, ansvarlig for små og mellemstore virksomheder hos Google Danmark.

-Vi har allerede mange tilmeldinger, pointerer Lise Korsgaard, der derfor opfordrer alle interesserede til at booke en plads hurtigst muligt.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring