BIG Blue - Skives Folkegave

ERHVERV:

BIG Blue Skive 2040 er navnet på den folkegave, som SparVest Fonden vil overrække Skive den 28. maj i KulturCenter Limfjord.

BIG står for Bjarke Ingels Group. Blue står for Skives ressourcer ved åen og fjorden.


Kom og vær med, når Skive får overrakt folkegaven den 28. maj kl. 15-18.30 i KulturCenter Limfjord. Det er gratis at deltage. Tilmelding skal ske senest den 25. maj 2015. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet.

Man kan tilmelde sig direkte hos Skive kommune på dette link: https://skive.nemtilmeld.dk/2/


- Gaven er den verdensberømte arkitektgruppes vision for, hvordan vi kan udnytte vores blå ressourcer i Skive. BIG har høstet adskillige priser for sin arkitektur rundt omkring i verden, og vi glæder os umådeligt til at se deres bud på, hvordan vi kan udvikle Skive by, fortæller borgmester Peder Christian Kirkegaard.

Skive Kommune inviterer alle interesserede med til arrangementet fra klokken 15-18.30, og borgmesteren håber, at både borgere og virksomheder vil møde talstærkt op.
- Eftersom det er en folkegave, som SparVest Fonden forærer os alle sammen, håber vi, at der vil være stor interesse for at komme og se de verdenskendte arkitekter præsentere BIG Blue Skive 2040, siger borgmesteren.

Som optakt til overrækkelsen af folkegaven vil der være paneldebat om ”Danmark i forandring med de udfordringer det giver for områder uden for de store byer” med deltagelse af lokale folketingsmedlemmer- og kandidater.

Arrangementet i KulturCenter Limfjord er arrangeret af Åplansgruppen, som består af advokat Anders Jessen Schmidt, arkitekt Dorte Sigh, institutionsleder Leo B. Rasmussen og byrådspolitiker Bolette Dahl Pedersen.


Om Folkegaven

SparVest Fonden markerer sit 25 års jubilæum med en gave til Skive Kommunes borgere i form af et udviklingsprospekt fra Bjarke Ingels Group (BIG). BIG Blue Skive 2040 er ikke en færdiggjort plan for byen, men skal forstås som de store blå penselstrøg, der kan bruges i den fremadrettede udvikling af byen, i et samarbejde mellem kommune, lokale lodsejere, m.fl.


Om BIG

Bjarke Ingels Group (BIG) har skabt markante byggerier i såvel Danmark som resten af verden. Virksomheden har over 170 ansatte med beliggenhed i København & New York. BIG har gjort sig bemærket med projekter som 8Tallet, VM-bjerget og Sjakket. BIG har høstet national og international anerkendelse, blandt andet har arkitektgruppen vundet konkurrencen om den danske pavillon til verdensudstillingen i Kina 2010.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk