Badeanstalten er altid tilgængelig hos Breum Blomster

Foto: Breum Blomster
ERHVERV:

Hos Breum Blomster, der ligger i Breum nord for Skive, gør man meget for at adskille sig fra andre blomsterforhandlere. En af de seneste nyheder er Badeanstalten, som er en produktserie i forkælelsesafdelingen og baseret på danske naturprodukter.

- Vi har meget fokus på genbrug i vores daglige arbejde. Derfor passer Badeanstaltens produktserie perfekt i vores udvalg, forklarer indehaver Jannie Pedersen.

Hun fortæller, at produkterne i Badeanstalten er danske og desuden fri for parabener og baseret på naturlige produkter. Serien består blandt andet af sæber, hudplejerprodukter og cremer.

Gitte Jespersen, som arbejder hos Breum Blomster supplerer, at butikken i øjeblikket oplever, at folk ser meget positivt på fremtiden og har fået større lyst til at bruge penge nu, hvor finanskrisen efterhånden er overstået. Hun fortæller videre, at Breum Blomster blandt andet mærker den positive forandring på, at stadig flere bestiller meget store buketter til mange forskellige lejligheder.

Et andet tydeligt tegn på fremgang er i butikken selv, hvor man i dag er tre ansatte plus indehaveren, mens man for to år siden var indehaveren og godt og vel en ansat. Foruden Jannie Pedersen og Gitte Jespersen, er også Jane Rasmussen og Tina Johansen ansatte i butikken.

- Vi har godt gang i forretningen takket være en fin opbakning fra byen og oplandet. Men det stiller også store krav til os om hele tiden at være up-to-date indenfor vores håndværk, så vi kan yde kunderne en kvalitet og service, der er helt i top, afslutter Jannie Pedersen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk