Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest har overskud for 3. år i træk

Hanne ved Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
Foto: Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
Hanne ved Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
ERHVERV:

Efter nogle svære år med blodrøde tal på bundlinjen kan den lokale arbejdsmiljørådgiver, Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest glæde sig over sorte tal for 3. år i træk.        

’Finanskrisen kom stort set samtidig med, at man fjernede kravet om, at virksomheder skulle være tilknyttet en Bedriftssundhedstjeneste (BST)’, begynder bestyrelsesformand Hanne Majdecki. ’Og det ramte vores virksomhed hårdt fra 2009. Men efter nogle økonomisk vanskelige år, har vi fra 2016 oplevet fremgang’.

Hun forklarer videre, at der i løbet af de sidste tre år har været tale om et overskud på ca. 340 tusinde efter udbetaling af bonus på 20% til det fastansatte personale.

Også 2019 ser ud til at blive et fornuftigt år. Adm. direktør Thomas Rosenkrands forklarer: ’Vi har budgetteret med et fortsat overskud i 2019, og ind til videre følger vi budgettet’.

Han understreger, at Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er rigtig godt tilfredse med resultatet af årets første 4 måneder, hvor centret har skulle bruge ekstra kræfter på at rekruttere og introducere en ny konsulent. Der er derfor store forventninger til resten af 2019, hvor det nye hold er kommet godt på plads.

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy, Mors, Salling. Foruden arbejdsmiljørådgivning udbyder centret også den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og andre kurser inden for arbejdsmiljøområdet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 09:00
Midt i en verdensrekord har Thise Mejeris rødkit ost, Benedict Rød Kloster, opnået den fornemste hæder af hæder en ost kan få i den gastronomiske supermagt Frankrig.
18. juni 2019, 13:00
Maskinmester Michael Petersen går på pension efter næsten 33 års ansættelse ved Skive Kommune.
7. juni 2019, 13:00
Steffen har 4 børn, fuldtidsarbejde og færdig med deltidsstudie: ”Jeg har fået det bedste fra to verdener”.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring