Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest ansætter lokal sundhedsekspert

Foto: Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest
ERHVERV:

I forbindelse med ansættelse af ny terapeut inden for det ergonomiske område, har Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest valgt at ansætte en lokal ergoterapeut, som desuden har en solid ballast inden for sundhedsfremme.        

’Vi er glade for at kunne byde Line May Friis velkommen ombord’, begynder Thomas Rosenkrands, der er adm. direktør for Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. ’Ud over at hun er uddannet og erfaren inden for ergonomien, kan hun bidrage med en tung værktøjskasse, når det handler om sundhedsfremme’.

Han forklarer videre, at Line May Friis er uddannet ergoterapeut i 2006, kostvejleder og slankekonsulent i 2011 samt kandidat i folkesundhedsvidenskab i 2014.

’Ud over at Line kommer med en stærk teoretisk og praktisk baggrund, har hun desuden den ekstra fordel, at hun er lokal og kender både Thy, Mors, Salling og Skive, som er vores primære virkefelt’, uddyber Thomas Rosenkrands.

Også Line May Friis glæder sig til at begynde på et nyt kapitel i sit arbejdsliv:

’Jeg har en stor passion for både forebyggelse og sundhed. Og i mit nye job kan jeg være med til at hjælpe lokale virksomheder og institutioner med at passe godt på deres ansatte’, forklarer hun.

Line May Friis starter hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest som ny arbejdsmiljøkonsulent den 1. april 2019. 

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy-Salling-Mors. En del af centrets rådgivning består i at udbyde Arbejdsmiljøuddannelsen og andre lovpligtige kurser inden for arbejdsmiljøområdet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
11. juli 2019, 11:00
Region Midtjylland gav i efteråret 2018 dødsstødet til rute 50, som kørte mellem Skive og Viborg via Ørum.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring