90 minutter, der gør en forskel og giver inspiration til øget salg

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Mandag d. 21. november kommer Niels Sønderby fra Viborg på besøg hos Pulsen i Balling med sit sjove og inspirerende foredrag ’Make love and money!’

Det er tovholderen bag Sallings 6 lokale erhvervsnetværk, der står bag arrangementet, som med garanti bliver et par underholdende timer, der giver noget at grine af, noget at tænke over og noget at arbejde med.

’Vi glæder os meget til at opleve Niels Sønderby på mandag i Balling. Han er en spændende oplægsholder med et budskab, som giver inspiration til øget salg og det er relevant for alle erhvervsfolk uanset hvilken branche man er i’, fortæller Thomas Rosenkrands til en start. Som tovholder for 6 lokale erhvervsnetværk i Salling arbejder Thomas Rosenkrands i samarbejde med Skiveegnens Erhverv- og Turistcenter på at skabe øget værdi for det lokale erhvervsliv i Salling.

Thomas Rosenkrands fortæller: ’Niels Sønderby er en erfaren erhvervsmand, som med garanti kan give alle deltagere et positivt indspark til deres forretning, som de kan tage med sig hjem. Derfor er alle interesserede erhvervsfolk velkomne hos Pulsen i Balling. Dog er der en deltagerbetaling, hvis man ikke er medlem af et af de lokale erhvervsnetværk’, oplyser han.

Mandag aftens gæst og oplægsholder, Niels Sønderby, bor i Viborg og er iværksætter, idémager og tekstforfatter. Han har godt 20 års erfaring fra reklamebranchen, tre virksomheder, et par bøger og mere end 200 foredrag på samvittigheden og så har han det i blodet: Lysten, energien og det glade livssyn, der kan få umulige udfordringer til at virke både overkommelige og rimelige.

Selv fortæller Niels Sønderby om sit foredrag: ’Make love and money!’ handler om energi, god service, kommunikation og motivation …og lidt om øgler, bagerjomfruer og det at gøre sig umage. Det sætter samtidig fokus på de enkle små ting, der gør hele forskellen. Det handler ofte om, at folk blot mangler nye vinkler og inspiration, der vender de gamle vaner på hovedet og giver dig lyst til at tænke nyt. Foredraget giver dig nyttig viden, enkle tips til hverdagen og inspiration ude fra virkeligheden.’

Thomas Rosenkrands oplyser, at der stadig er ledige pladser i Pulsen til arrangementet, som byder på tankevækkende og underholdende indhold, som er henvendt til alle, der arbejder med salg og kunder.

Tilmelding kan ske via Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenters hjemmeside.

Baggrundsinfo om Sallings 6 lokale erhvervsnetværk:
Netværksprojektet er igangsat af Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter med økonomisk støtte fra Skive Kommunes Vækstpulje og LAG Skive-Viborg. Projektet er inspireret af de gode erfaringer, som erhvervsnetværket Vækst i Durup har gjort sig. Der nu i alt etableret 5 lokale erhvervsnetværk i Salling, foruden netværket i Durup. De 5 netværk er i Jebjerg, Roslev, Glyngøre, Balling og Breum-Grønning og omegn.

De 6 lokale erhvervsnetværk har i alt 117 medlemmer.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
16. januar 2019, 15:00
Som det sikkert er de fleste bekendt, er SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter flyttet fra Østerbro til ”Skive Elværk” i Brårupgade.
17. januar 2019, 08:00
Vil du høre mere om, hvad pseudoarbejde er, og hvordan vi slipper af med det?

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring